Andreea Bălan a fost acuzată că totul a fost doar un joc de-al ei și că în realitate nu a avut nicio problemă de sănătate. Ea a postat la scurt timp după ce s-a aflat că era la un pas să moară, fotografii din spital cu ea și bebelușul și mulți internauți au început să speculeze că povestea ei nu ar fi reală.

Din păcate, însă cântăreața a avut într-adevăr grave probleme de sănătate și chiar a fost obligată să treacă din nou printr-o experiență traumatizantă. Ea a fost obligată să se întoarcă zilele trecute la Spitalul Sanador, unde a născut pentru o nouă intervenție chirurgicală.

Aceasta s-a trezit într-o baltă de sânge și s-a panicat foarte tare. A ajuns în mijlocul nopții la clinica unde a fost tratată și a fost operată din nou, conform spynews. Medicii au spus că s-au format nişte hematoame sub operaţie şi a fost nevoie urgentă de o nouă intervenţie chirurgicală.

Conform surselor Capital, vedeta este bine acum și în afara oricărui pericol. Cu toate acestea, probabil ea va fi obligată de acum înainte să aibă mare grijă de sănătatea ei și să renunțe la stilul de viață agitat.