Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea este cel mai recent scandal din lumea mondenă. Cei doi au împreună două fetițe, iar, în urmă cu puțin timp au sărbătorit-o pe mezina familiei lor. Însă, nimic nu pare să-i mai aducă împreună pe Andreea și George.

Aflați în plin divorț, inițial au mers la un notar din Capitală pentru a semna actele, însă vedeta s-a răzgândit și se pare că vor le vor depune la Tribunal.

Cu toate că este o perioadă grea pentru Andreea Bălan, și ea și George consideră că problemele dintre ei se vor rezolva doar dacă merg înainte cu divorțul. În momentul de față, cei doi discută doar despre Ella și Clara, fiind și singurul subiect comun care le-a mai rămas.

Divorțul Andreei Bălan de George Burcea, iminent

Deși sunt căsătoriți doar de jumătate de an, povestea lor de iubire a rămas în urmă, și se pare că amândoi sunt pregătiți să semneze actele de divorț.

„Lucrurile între noi sunt foarte simple, discutăm strict de fete, nu ne interesează altceva despre noi, pentru că lucrurile s-au încheiat, rămânem separaţi în fapt şi urmează să depunem şi actele. Divorţul va fi la tribunal pentru că sunt şi doi copii, la notar se putea dacă nu erau copii. Bine, tribunalele (sâc!) sunt acum în pauză… Ideea este că aşa este situaţia şi aşa va rămâne”, a povestit Andreea Bălan, potrivit unica.ro