Invitată în platoul Observator, unde a recunoscut că toată această perioadă, după despărțirea de George Burcea, nu a fost prea ușoară și a avut numeroase momente grele, Andreea Bălan a mărturisit că a avut momente în care nu a putut să mai țină totul în ea și a explodat, a plâns și a suferit.

Pe de altă parte, artista a mai spus că se simte norocoasă că în acele momente a avut cine să o aline și să îi aducă bucurie. Ea a mărturisit că sigurele care au ajuta-o să treacă peste tot sunt cele două fetițe pe care le are. Cu ajutorul celor mici totul a părut mult mai ușor, scrie Cancan.

„O mamă își ia puterea întotdeauna de la copii, și cred că iubirea unei mame pentru copiii săi este nemărginită și aceea iubire îți dă o putere uriașă”, a spus Andreea Bălan la Antena 1.

Andreea Bălan a lansat și o nouă „poveste muzicală” despre iubire

Vedeta a lansat o nouă piesă în care pare că vorbește despre acest subiect și după cum a postat în comentariul acestui videoclip, „povestea muzicală” redă iubirea în diferite forme și „în fiecare stadiu al său”.

„Dragilor, in prag de toamnă, pun în scenă o nouă poveste muzicală în care iubirea, blândețea și magia își dau întâlnire în același loc. „Poveste de toamnă” este aici pentru voi și redă în versuri iubirea, în diferite forme și în fiecare stadiu al său, începută sau ajunsă la final. Odată ce cunoști dragostea, o poți recunoaște oriunde. Iți luminează chipul, îți sclipesc ochii și îți oferă cel mai sincer și frumos zâmbet, iar când apare, îți schimbă lumea. Sper sa va placa si aștept mesajele voastre”, a scris Andreea Bălan în comentariile videoclipului.

Deși a trecut print-o despărțire destul de urâtă, în care au fost aruncate cuvinte grele din fiecare parte, Andreea a reușit să se pună din nou pe picioare și mai mult, cântăreața a făcut loc în viața ei pentru altcineva, lângă care pare destul de fericită.