Săptămâna se apropie de final, iar fermierii au un singur gând: să fie dezlegați de colegii lor! După ce au trecut prin una dintre cele mai mai provocări, s-au confruntat cu fuga oilor și cu lipsurile mâncării, astăzi, va veni momentul evaluării: Mihaela va decide câți bănuți merită pentru activitatea lor și cât îi va pedepsi pentru faptul că au mai pierdut un animal din Fermă.

Aseară, la duelul de mâncare a avut loc o premieră în istoria emisiunii: orășenii și sătenii au fost la egalitate! Andrei cu Ana Maria și Bogdan cu Elena au reușit să tundă o cantitate egală de lână și le-au produs colegilor bucuria de a avea mâncare, după câteva zile foarte grele.

Emisiunea a condus topul audiențelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 5.8 puncte de rating și 21.5% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 5.2 puncte de rating și 19.2% share.

După ce George Burcea a decis să-l trimită la duel pe Paul, iar cel din urmă l-a ales ca adversar pe Octavian Ciovică, doi concurenți au rămas fără parteneri de sfoară! Așa că Mihaela a decis ca George și Viviana să petreacă timpul rămas…împreună. Apropierea dintre cei doi va atinge cote înalte după noaptea dormită împreună, iar George îi va recunoaște calitățile Vivianei: ”Este foarte frumoasă și…călduroasă”.

Toată lumea este în pericol!

Concurenții vor aștepta liniștiți duelul de eliminare din această seară, doar din postura de susținători, Mihaela le va da o veste care îi va șoca: ”Toată lumea este în pericol”. Răsturnarea de situație îi va lua prin surprindere pe toți și va aduce lacrimi în ochii unora dintre concurenți…dar și un sărut neașteptat!

O ediție dură, în care George Piștereanu va declara: ”O să fie cea mai interesantă bătălie, de departe”, nu poate fi ratată de la 21:30, doar pe PRO TV! Săteni sau orășeni? Cine va reuși să își arate puterea într-un duel de forță!