Este vorba despre Elena Chiriac, tânăra de numai 18 ani care participă la show-ul Ferma de la Pro TV. Aceasta a povestit cum cinci tinere au încolțit-o și au bătut-o din cauza unei colege de clasă.

Din fericire, bodyguarzii unui spital din apropiere au văzut ce se întâmpla și au salvat-o din mâinile bătăușelor. Fetele au bătut-o cu picioarele și cu pumnii, încât Elena Chiriac de la Ferma a crezut că nu va mai scăpa cu viață.

A doua zi, fata și tatăl său au mers la poliție, dar agresoarele sale nu au pățit nimic. Mai mult, tot Elena a avut de suferit. Pentru că practica un sport de contact, aceasta a avut nota scăzută la purtare.

Elena Chiriac: În viața mea, taekwondo-ul a fost felul principal, iar modelling-ul a fost desertul, pentru că a venit mai târziu. De taekwondo aveam nevoie, iar modelling-ul era o pasiune care m-a ajutat să ajung să ajung la un nivel mult mai înalt de incredere de sine. S-au îmbinat foarte bine chiar dacă au existat și obstacole. Vânătăile pe care le acumulam din taekwondo trebuiau mascate pentru a putea urca pe scenă în modelling. Mi-au plăcut amândouă și mă bucur că le am făcut pentru că m-au adus în lumea din care fac parte în prezent, actoria.

Cine este concurenta de la Ferma

Elena este multiplă campioană la taekwondo, dar este fascinată și de actorie și modeling. Concurenta studiază la un colegiu prestigios din Londra, Westminster Kingsway.

“Momentan, mă aflu într-o perioadă de acomodare. Apoi, îmi voi relua antrenamentele și o să încerc să particip și la competițiile din Anglia”, a declarat Elena.

Elena Chiriac de la Ferma a fost bătută de 5 fete. A trăit cazul copilei umilite din Târgu Jiu