Show-ul Ferma de la ProTV a oferit imagini incendiare în ediția de marți seara, iar protagoniști au fost Anda Adam și Cezar Ouatu. Cei doi au fost nevoiți să se descurce cum au putut mai bine. În ce ipostază au fost surprinși împreună.

Cei doi au oferit momente de spectacol în cadrul ediției de marți seara, după ce au avut misiunea de a sta legați unul de celălalt prin intermediul unei sfori, scrie ferma.protv.ro. Concurenții de la fermă au trebuit să se descurce cum au putut atunci când a venit vorba despre activitățile obișnuite, cum ar fi dușul.

Cezar Ouatu și Anda Adam au ales să se îmbrace în costume de baie și să se ajute unul pe altul la duș, timp în care au realizat și un moment amuzant. Au avut, oarecum, noroc, pentru că totul s-a petrecut înăuntru.

În acest context, Anda Adam a declarat că nu a avut nicio problemă să intre la duș cu Ouatu, fiind îmbrăcată în costum de baie. De altfel artista a declarat că nu s-a mai simțit așa bine de când era mică și mergea în tabără.

Pe de altă parte, pentru echipele formate din Anna Lesko și George Piștereanu precum și Ana Maria Ababei și Andrei Stoica situația nu a fost la fel de ușoară, cele două echipe alegând să se spele la dușurile improvizate de afară.

Amintim că, emisiunea Ferma poate fi vizionată și online pe Pro TV Plus, urmând ca în fiecare zi de marți, miercuri și joi să apară câte o nouă ediție, de la ora 23:30, imediat după încheierea show-ului de la TV.