Este lovitura anului încasată de către Andreea Bălan. Ultimele informații sunt foarte clare. Între blondă și George Burcea nu mai e cale de împăcare. Cei doi au plecat pe drumuri diferite.

Lovitura anului pentru Andreea Bălan!

Deși cei doi încă nu au divorțat legal, își văd de viața loc. George Burcea şi Viviana Sposub sunt oficial un cuplu. Toată lumea i-a văzut în ipostaze pasionale în show-ul Ferma, încă de la început, dar acum totul este oficial.

Fostul partener de viață al Andreei Bălan și fosta fată de la Meteo, Viviana Sposub trăiesc clipe de maximă tandrețe. Iar asta s-a văzut mai întâi „pe sticlă”. Într-un video postat se vede cum cei doi stau alături și își povestesc impresiile din Fermă, în timp ce, ca din întâmplare, își ating brațele.

Un alt semn de apropiere a venit în momentul în care se punea în discuție eliminarea unuia din participanți. Fără ezitare, George Burcea spune că Paul ar trebui să plece. Iar Paul Diaconescu e chiar cel care, în cadrul celei mai dure probe la care au fost supuși participanții, a fost „legat” de Sposub, cei doi trebuind să împartă patul și alte locuri mult mai intime, cum ar fi baia.

Mai mult, cei doi au fost fotografiați pe peronul gării din Constanța, sărutându-se în văzul lumii. George Burcea şi Viviana Sposub s-au apropiat foarte mult în perioada petrecută împreună la Ferma. Atracția dintre ei a fost evidentă, dar ambii au declarat că nu sunt într-o relaţie. Totuși, cei doi plănuiau să meargă împreună pentru a-şi vizita părinţii, la Botoșani, orașul natal al ambilor.

Săptămâna aceasta, concurenții au fost legați doi câte doi pentru a face față provocărilor. După ce George Burcea l-a trimis la duel pe Paul Diaconescu, iar acesta din urmă l-a ales ca adversar pe Octavian Ciovică, doi concurenți au rămas fără parteneri de sfoară, astfel încât Mihaela Rădulescu, gazda show-ului, a decis ca George și Viviana să petreacă timpul rămas împreună, aşa că asistenta tv a ajuns în patul actorului.

După filmări, și înainte de a ajunge să își viziteze părinții, cei doi au decis să își ia o vacanţă la mare. Împreună, conform retetesivedete.ro.