Anca Țurcasiu arată extraordinar! A lansat pe 18 martie un nou videoclipul unei noi piese inspirate din viața sa personală.

Deloc întâmplător, noua piesă se numește ”Vreau să dau reset!” și vorbește despre provocările vieții.

Anca Țurcasiu arată extraordinar! ”După mulți ani, am simțit că e momentul oportun”

Înainte de lansare, artista a publicat numeroase tease-uri pe pagina sa de Facebook, în care arată cum a ajuns la produsul final.

”Am lansat un videoclip. O piesă. După mulți ani. Am simți că e momentul oportun. Am primit ajutor de la oameni dragi, cărora le mulțumesc mult pentru implicare! De mâine încep promovarea”, este unul din mesajele publicate pe internet.

”Să nu uiți că vei muri este, după mine, cea mai bună cale de a evita să cazi în capcana gândului că ai avea ceva de pierdut. De fapt, nu ai nimic de pierdut, ești deja gol pușcă.

Nu există niciun motiv să nu-ți urmezi chemarea inimii.” – este mesajul care o ajută pe noua Anca Țurcașiu să trăiască intens fiecare clipă a vieții.

”Sunt un om liber din toate punctele de vedere și pot să zbor!”, mărturisește  Anca Țurcașiu, în primul interviu oferit după ce a devenit o femeie liberă.

”2021 va fi un an remarcabil”

În videoclipul ”Vreau să dau reset” ea vorbește despre cum a depășit cele mai mari cumpene din viața personală și profesională în 2020, de ce crede că 2021 va fi un an remarcabil al exisenței sale și de ce a ales să șteargă cu buretele toate experiențele neplăcute trăite între pereții casei.

”La început nici nu am vrut piesa, pentru că, nemaicântând de vreo 20 și ceva de ani, nu am scos niciun cântec nou pe piață.

Acest lucru a fost cauzat de faptul că artiștii din generația mea au fost cumva eliminați din industria muzicală, pentru a se face loc celor noi.

Eu am aceptat acest lucru și m-am canalizat pe partea de teatru foarte mult și am avut mare succes în toți acești 20 de ani, făcând teatru. Teatru care a fost, este și rămâne marea mea dragoste.

Nemaifăcând muzică nu mai știam care este mersul lucrurilor, dacă v-a interesa pe cineva și atunci m-am gândit ce rost are să fac un cântec, într-o lume în care toată lumea face cântece? De ce ar fi cântecul meu altfel decât altele, care se comun unul după altul?”, a spus Anca Țurcașiu, conform fanatik.ro.