Este răsturnare de situație în cazul Ancăi Țurcașiu. Artista tocmai a făcut un gest care i-a șocat pe mai toți fanii ei. Situația este cu atât mai suprinzătoare cu cât nu au trecut decât trei luni de la divorț. Iubita artistă a publicat, pe contul ei de Facebook, un mesaj subtil.

Gestul ei a fost intrepretat de mulți ca fiind un mesaj prin care aceasta ar da semne că și-ar reveni din divorțul care a șocat întreaga lume din showbiz-ul românesc. Căsătorită timp de 22 de ani cu Cristian Georgescu, artista a decis să pună capăt căsniciei și să meargă pe drumuri separate.

Acum, la nici trei luni după despărțire, Anca Țurcașiu a publicat o fotografie, în dreptul căreia le-a transmis fanilor un mesaj subtil.

“E sănătos să-ţi dai o pauză de respiraţie. Să mergi la mare. Să citeşti. Să stai cu tine. Să te uiţi înăuntrul tău ca în ochii unui prieten vechi, deodată regăsit. Sunt aici”, a scris Anca Țurcașiu pe Facebook.

Trebuie amintit că separarea dintre cei doi s-a produs direct pe Facebook. Anca Țurcașiu a uimit pe toată lumea și a postat un mesaj pe contul său de Facebook, prin intermediul căruia a anunțat despărțirea de soțul ei.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!

Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a spus atunci Anca Țurcașiu.