Cine este Cristian Georgescu?

Deși căsătorit de 22 de ani cu vedeta Anca Țurcașiu, deși au fost petreceri sau evenimente mondene la care a însoțit-o pe soție, Cristi Georgescu este mai mult un tip discret.Izolat în vila sa din „Paradisul verde” de la Corbeanca sau în cabinetul său stomatologic din diverse clinici private, dr. Cristian Georgescu nu a făcut niciodată subiectul vreunei articol. Era doar „o tortiță” la brațul unei celebre cântărețe, scrie rețeteșivedete.ro.

Înainte de a-l cunoaște pe Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a fost într-o relație lungă, de vreo patru ani, cu Gheorghe Gheorghiu.

Când a devenit medic stomatolog fostul soțul vedetei

În 1997, Gigi Gheorghiu a părăsit-o Anca Țurcașiu, iar aceasta a suferit groaznic fiindcă îl iubea cu patimă. Multe-multe aricole în presa vremii îi aveau ca subiecți. Anca a plecat în acel turneu în America și, într-adevăr, l-a cunoscut la hotel pe Cristian Georgescu, care atunci lucra acolo. Doar că nu era doctor și nici măcar student la stomatologie. Peste un an, în 1998, cei doi s-au căsătorit.

Anca Țurcașiu era, la vremea aceea, o vedetă de mare succes. Jucase și într-un film, era mereu prezentă pe micile ecrane, muzica ei era ascultată. Cristian Țânțăreanu le-a devenit naș și le-a oferit o casă în „Paradisul verde”, pe care îl vroia un orășel al artiștilor. Soțul artistei a început și el să-și construiască o carieră în România. Și s-a pus pe învățat pentru examen la facultatea de stomatologie. Apropiați ai cântăreței spun că ”Anca l-a ținut în facultate” și a muncit din greu în acea perioadă, mai ales că apăruse și copilul.  Redau chiar prezentarea sa ca medic, așa cum o afișa Cristian Georgescu pe site-ul clinicii medicale unde lucra și din care reiese clar că a început facultatea în anul 1999, după căsătoria cu Anca.

„Am absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Univ. de Medicină şi Farmacie ,,Carol Davila’’, Bucureşti în 2003, apoi am continuat cu rezidenţiatul în cadrul aceleiaşi Universităţi, iar din 2006 îmi desfăşor activitatea ca medic specialist chirurgie orală.

Timp de 3 ani am lucrat în spitalul OMF “Carol Davila” unde, în timpul gărzilor, am întâlnit cele mai dificile cazuri, care m-au ajutat să dezvolt tehnici diferite în chirurgie.

Sunt extrem de pasionat de meseria pe care mi-am ales-o şi mai ales de chirurgia orală, care este o continuă provocare, deoarece totul se dezvoltă rapid, iar noi, medicii, dorim să aplicăm imediat ceea ce a fost descoperit şi testat de specialiştii în domeniu.”, scrie dr. Cristian Georgescu pe cartea sa de vizită.