Artista s-a mutat chiar din vila de la Corbeanca, construită pe terenul primit ca dar de nuntă de la nașul Cristian Țântăreanu, și și-a achiziționat un apartament în București, în zona Panduri, scrie click.ro.

„Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, după divorț, dar înainte să plece la mare și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial, situat în aceeași zonă, unde s-a obișnuit”, a spus un apropiat de-al artistei.

Apartamentul se află în apropierea blocului în care a locuit mai demult alături de Cristian Georgescu.

Anca Țurcașiu a decis să-și ia adio de la Cristian Georgescu după 22 de ani de căsătorie, iar motivul care a dus la separarea celor doi nu a fost lipsa de iubire, ci ar fi fost vorba de cu totul alt lucru. Jurnalistul Dan Silviu Boerescu a dezvăluitit adevăratul motiv care ar fi dus la ruptura dintre actriță și soțul ei. Se pare că relația celor doi ar fi luat sfârșit din cauza banilor. Anunțul divorțului a fost făcut chiar de artistă pe pagina sa de Facebook.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată.”