Nimeni nu s-ar fi putut gândi la așa ceva. Și totuși adevărul a ieșit la iveală. Motivul pentru care a divorțat Anca Țurcașiu după 22 de ani de căsnicie a fost făcut public.

De ce a divorțat Anca Țurcașiu?

Anca Țurcașiu a decis să-și ia adio de la Cristian Georgescu după 22 de ani de căsătorie. Motivul care a dus la separarea celor doi nu a fost lipsa de iubire, ci ar fi fost vorba de cu totul alt lucru.

Jurnalistul Dan Silviu Boerescu a dezvăluitit adevăratul motiv care ar fi dus la ruptura dintre actriță și soțul ei. Se pare că relația celor doi ar fi luat sfârșit din cauza banilor. În plus, Boerescu a mai declarat că nu s-a pus problema vreodată de infidelitate în relația Ancăi cu stomatologul Cristian Georgescu.

Se pare că Anca Țurcașiu a pus stop relației dintre cei doi. Actrița nu mai avea oferte, în ultima perioadă, iar soțul ei nu mai voia să se întoarcă la jobul de la cabinetul stomatologic. Din cauza acestui detaliu, scandalul a început. Anca Țurcașiu chiar a ținut să îi reproșeze fostului soț că nu mai aduce bani în casă și că nu își mai întreține familia.

‘El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să mai pună un implant, un dinte. Am verificat din două surse, nu chiar din trei cum spune la manual și cred că este adevărat”, a declarat Dan Silviu Boerescu la Teo Show de la Kanal D.

Actrița a dat primele detalii despre divorțul de soțul ei într-un mesaj postat pe o rețea de socializare. De atunci, Anca nu a mai declarat nimic legat de acest subiect.

‘Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!

Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!’, a scris Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook.