Jurnalistul Dan Silviu Boerescu a mărturisit că ar fi aflat adevăratul motiv al divorțului Ancăi Țurcașiu de soțul ei, unul din cei mai cunoscuți stomatologi din București. Acesta spune că problemele cu banii au dus la divorțul Ancăi Țurcașiu. Fostul conducător al revistei Playboy a declarat la Teo Show că nu e vorba de nicio infidelitate la mijloc, așa cum s-a zvonit în ultimele zile, scrie fanatik.ro.

Anca Țurcașiu ar fi pus capăt relației

Motivul pentru care Anca Țurcașiu a decis să pună capăt relației pare a fi unul financiar. Dan Silviu Boerescu susține că pandemia și-a pus amprenta serios asupra relației lor. Anca nu a mai avut oferte în ultima vreme, cum li s-a întâmplat multor artiști, iar soțul ei nu dorea să se întoarcă la cabinetul stomatologic.

„El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să mai pună un implant, un dinte. Am verificat din două surse, nu chiar din trei cum spune la manual și cred că este adevărat”, a fost mărturisirea făcută de Dan Silviu Boerescu la Teo Show.

Anca Țurcașiu a anunțat zilele trecute că se separă de George Cristian, fără să intre în detalii despre motivele care au dus la această neașteptată despărțire după douăzeci de ani. Artista a precizat foarte clar în anunțul divorțului că nu va oferi niciun interviu pe această temă și că subiectul este unul cu totul închis pentru ea.