Anca Țurcașiu a revenit în atenția opinie publice cu o veste șoc. Ea a anunțat că a decis să divorțeze de soțul ei, Cristian Georgescu. Informația confirmată chiar de către vedetă a șocat opinia publică, mai ales că aceștia păreau că trăiesc o minunată poveste de dragoste. Între timp, însă, s-au aflat și motivele care ar fi determinat-o pe vedetă să pună capăt mariajului.

Potrivit jurnaliștilor de la Cancan, Țurcașiu a decis să pună punct din cauza unei decizii radicale pe care ar fi luat-o soțul său. Doctorul Cristian Georgescu ar fi supărat-o atât de tare pe Anca Țurcașiu încât aceasta a decis să pună punct după aproximativ 22 ani de căsătorie.

Sursa menționată a susținut că  de ceva vreme între cei doi ar fi apărut mai multe momente tensionate. Din câte se pare, vedeta i-ar fi reproșat, în mod repetat, fostului soț că n-ar aduce bani în casă.

După cum susțin apropiații celor doi, de ceva vreme, fostul soț al Ancăi Țurcașiu n-ar mai fi lucrat. Lucru care se pare că ar fi deranjat-o extrem de tare pe artistă. Apropiații cuplului ar fi mărturisit că, deși are o meserie extrem de bănoasă, Cristian Georgescu nu și-ar mai fi dorit să practice stomatologia și s-ar fi mulțumit doar cu banii produși de Anca Țurcașiu. Situația ar fi dus la tensionarea relațiilor iar totul a culminat cu anunțul făcut de Anca Țurcașiu chiar pe contul său de Facebook.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!

Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris Anca Țurcașiu.