Vedeta nu s-a lăsat doborâtă de acest eveniment neprevăzut din viața sa și continuă să fie optimist.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Anca Țurcașiu a postat o imagine în care apare pe scenă, în fața unui hotel, iar mesajul atașat lângă fotografie a stârnit reacțiile fanilor săi.

„Din nou pe scenă! Azi. O nouă zi. Viața merge înainte!”, a transmis artista.

 

Bărbatul care trebuie să-mi fie sprijin

 

Luni, Anca Țurcașiu a anunțat pe rețelele de socializare că a divorțat de Cristian Georgescu, după ani buni de căsnicie. Artista a precizat că într-adevăr, acest eveniment a luat-o prin surprindere, însă totul este o lecție din care trebuie să învețe ceva.

În ceea ce privește detaliile cu privire la separarea celor doi, artista a decis ca totul să rămână pe plan personal și nimic să nu apară în spațiul public.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine!

Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris vedeta.