Rusia trimite o undă de șoc! Relațiile bilaterale ar putea fi distruse complet: Americanii devin parte din conflict

Șeful Departamentului nord-american din cadrul Ministerului de Externe al Rusiei a lansat un avertisment crunt la adresa SUA, punctând că distrugerea relațiilor bilaterale nu este în interesul nimănui.

„Îi avertizăm pe americani asupra consecinţelor dăunătoare ale unor astfel de acţiuni care vor afecta permanent relaţiile bilaterale, ceea ce nu este nici în interesul lor, nici în interesul nostru”, a declarat Alexander Darchiev pentru TASS.

De asemenea, Darchiev a mai spus că influenţa SUA asupra Ucrainei a crescut în măsura în care „americanii devin din ce în ce mai mult o parte directă în conflict”.

Rusia cutremură Europa

Amintim că Rusia a trimis o undă de șoc și în Europa. Atacuri nucleare pe bandă rulantă ar putea avea loc pe întreg continentul. Anunțul a fost făcut de șeful adjunct al Consiliului Securităţii Rusiei, Dmitri Medvedev.

Într-un mesaj postat pe contul de Telegram, Medvedev, care este totodată și un apropiat al lui Vladimir Putin, anunță ”un nou Cernobîl”. Mai exact, oficialul rus acuză atât Ucraina cât Occidentul că ar pregăti un astfel de atac.

El a subliniat faptul că nu Rusia bombardează centrala nucleară de la Zaporojie, care este și cea mai mare din Europa, ci Ucraina. Totodată, el a subliniat faptul că ucrainenii amenință și cu noi atacuri asupra centralelor din uniunea Europeană.

„Ticăloșii de la Kiev și patronii lor occidentali par pregătiți să organizeze un nou Cernobîl. Rachetele și obuzele cad din ce în ce mai aproape de reactorul centralei nucleare de la Zaporozhye și de instalațiile de depozitare a izotopilor radioactivi.

Ei spun că este vorba de Rusia. Acest lucru este evident, o prostie 100%, chiar și pentru publicul rusofan prost. Nici măcar ONU nu crede”, a spus oficialul rus.

Totodată, apropiatul lui Vladimir Putin a adăugat toate lucrurile au fost deja pregătite și orice fel de întâmplare de acest tip ar fi posibilă în orice moment.

„Ei spun că se întâmplă pur întâmplător. Ca și cum nu ar fi vrut ei. Ce pot să spun… Să nu uităm că și Uniunea Europeană are centrale nucleare. Și întâmplări sunt de asemenea posibile”, mai scrie Medvedev pe canalul său de Telegram.