Alimentul care ne ajută să slăbim rapid: Nutriționistul Mihaela Bilic vine cu noi informații pentru românii care doresc să scape de kilogramele acumulate în perioada sărbătorilor de iarnă.

Mihaela Bilic a postat pe pagina sa de Facebook un nou mesaj cu privire la alimentele pe care trebuie să le consumăm pentru a putea da jos imediat câteva kilograme.

Alimentul care ne ajută să slăbim rapid

Aceasta a menționat că alimentul care ne ajută să slăbim rapid este, de fapt, carnea la grătar. Motivul pentru care carnea este alimentul cheie în cadrul unei diete este ușor de înțeles.

Carnea conține proteine iar proteinele, potrivit Mihaelei Bilic, sunt prietenele siluetei.

“Proteinele, prietenele siluetei. Nu există început de an fără o cură de slăbire. Și nu există cură de slăbire fără carne la grătar, produsul cel mai sățios și mai eficient când vine vorba de “topirea” kilogramelor în plus. Deci carne să fie!”, scrie Mihaela Bilic pe Facebook.

Tipul de mâncare gătită care ne ajută la slăbit

Dr. Mihaela Bilic a fost invitată la emisiunea ”Doctor de bine”, transmisă exclusiv pe pagina de Facebook a Știrilor Pro TV și pe www.stirileprotv.ro. Sistem imunitar perfect, adică echilibrat, înseamnă comportament alimentar corect

În iarna pandemică, cei mai mulți dintre noi se gândesc să-și stimuleze imunitatea. E greșit! Sistemul imunitar nu vrea să fie hiperstimulat și nici slab, ci perfect echilibrat. Ca să aibă reacții echilibrate.

Cum să fie perfect? Nu prin mâncare – nu există aliment perfect – ci prin comportament alimentar rațional.

În ultimele 7 luni de pandemie, am aflat că cei care au kilograme în plus au și deficite imune. De ce?

“Orice kilogram în plus obosește organismul, sunt kilometri de vase de sânge noi în care irigă, în care inima trebuie să pompeze. Grăsimea se bagă în abdomen, printre organe. Și tot ce presupune grăsime în exces presupune risc crescut de boală. Normoponderalii înseamnă un punct de plecare în echilibrul organismului, iar imunitatea depinde de acest echilibru”, spune dr. Mihaela Bilic.

”Ciorba este alimentul ideal pentru slăbit – are multă apă. Stomacul nu știe să numere calorii, este impresionat doar de volum. Din cauza asta, când băgăm în stomac 3 polonice de ciorbă, el crede că a mâncat mult, l-am păcălit. Dar avem 90% apă, avem legume, făinoase (tăiței, orez, cartof).

Sursă foto: Dreamstime