Să trăiești mai mult nu e scump deloc. Din  capitolul alimentelor care asigură o viață mai longevivă  fac parte carnea albă, mierea, fructele roșii și usturoiul, adică alimente pe care le consumăm în orice zi din săptămână.

Carnea albă

Fie că este carne de curcan, pui sau pește, aceasta ajută enorm la prelungirea vieții, facilitând reducerea consumului de grăsimi, și protejând în același timp sănătatea. Conținutul ridicat de zinc și fier al cărnii albe stimulează acțiunea globulelor roșii.

Mai mult, oamenii de știință susțin că un consum regulat de carnea albă poate fortifica și proteja sistemul imunitar, scrie dcnews.ro.

 

Mierea

Mierea, alimentul pe care îl folosim fie pe felia de pâine crocantă, fie în ceai,  are abilitatea să îngrijească atât pielea și părul, cât și restul corpului. Mierea fortifică inima, vindecă oasele și luptă împotriva impurităților din sânge și crește longevitatea.

 

Fructele roșii

Au proprietăți antioxidante ce pot preveni infecțiile urinare. Acestea conțin vitamina C și flavonoide ce protejează organismul și previn dezvoltarea bolilor cardiace.

Usturoiul

În ciuda mirosului său, de cele mai multe ori neplăcut, consumând câte un cățel de usturoi în fiecare zi, îți vei proteja organismul împotriva cancerului și a bolilor cardiace.

Usturoiul stimulează detoxifierea organismului și ajută la prevenirea mai multor boli.