Alexia Eram și Mario Fresh au fost la un pas de despărțire. În urmă cu ceva vreme existau mai multe zvonuri potrivit cărora cuplul s-ar fi separat. Cei doi nu se mai urmăreau pe Instagram, însă la acel moment nu au vrut să dea niciun fel de declarații.

Acum, după ce și-au reglat conturile și au decis să treacă peste acel moment, fiica Andreei Esca a vorbit foarte deschid despr acest subiect. Întrebată dacă ea și Mario Fresh au fost vreodată la un pas de despărțire, Alexia Eram a răspuns „Da, e adevărat”.

Totodată, într-un interviu acordat recent pentru protv.ro, Alexia Eram a vorbit despre iubitul ei. Ea a spus ce îi place la Mario Fresh, subliniind faptul că este o persoană romantică, caldă, dar și amuzantă.

”E foarte orgolios”

Pe de altă parte, există și o serie de lucruri care nu îi plac deloc. Este vorba despre orgoliul cântărețului. „E foarte orgolios și ține mult supărarea”, spunea Alexia Eram.

De cealaltă parte, Mario Fresh a avut cuvinte frumoase la adresa iubitei. „Îmi plac ochii, că e rârâită, călduroasă și are cea mai mare grijă de mine. Nu-mi place că e indecisă”, a declarat cântărețul.

Amintim fatpul că cei doi formează un cuplu din luna mai 2016. S-au cunoscut în ziua în care Alex Velea și-a lansat piesa ”Ziua Mea”, iar după ce au discutat întreaga seară, au decis să facă schimb de numere de telefon.

„În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu știam că urma să mergi la lansare și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara.

Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu”, a povestit Alexia Eram pentru unica.ro, în urmă cu ceva timp.