Fiica Andreei Esca și-a dezamăgit crunt iubitul. Mario Fresh a explodat, susținând că este foarte supărat pentru că acesta nu a făcut un lucru pe care l-a promis. Este vorba de faptul că Alexia Eram nu a reușit să-și ia permisul de conducere, lucru pe care, de altfel, i l-a promis inclusiv lui Cătălin Măruță. În context, Mario Fresh a declarat, despre iubita sa, că aceasta este leneșă și nu de puține ori i-a spus și a îndemnat-o să obțină permisul de conducere.

„Este leneșă, nu a luat sala. Oricum, sunt foarte supărat, nici cu frumosul, nici cu urâtul. Când auzi pe cineva că se plânge toată ziua că nu are mașină, că ar fi bună o mașină și tot așa de 20 de ori pe zi începe să te enerveze chestia asta. I-am zis de multe ori să dea sala, în toate felurile”, a spus Mario Fresh.

„Promit că în două săptămâni merg și dau sala și vin aici cu permisul, cu sala luată. Promit”, a replicat Alexia Eram.

Mario Fresh a dat detalii și despre planurile de viitor pe care le are cu Alexia Eram. Artistul i-a spus deja iubitei sale câteva dintre detaliile care se vor petrece în ziua în care o va întreba dacă își dorește să devină soția lui.

“Mă, știi ce vreau să zic?! Mă bucur mult de tot că, iată, astăzi, Alexia a venit îmbrăcată în rochia pe care a purtat-o și în weekend, când v-ați căsătorit. Casă de piatră! Să fiți fericiți”.

“Mulțumesc, o să apărem iar la ziar”, a reacționat Mario Fresh la gluma prezentatorului de la Pro TV.

“Cred că atunci când chiar o să ne căsătorim nu o să ne mai creadă lumea, la cât de mult s-a zvonit asta”, a spus Alexia Eram, care are 20 de ani și care este într-o relație de iubire cu artistul Mario Fresh de câțiva ani de zile.