În cadrul Digial Diva, Alexia Eram i-a pus o întrebare incomodă mamei sale, Andreea Esca. Știrista de la Pro TV i-a dat un răspuns imediat fiicei sale.

Alexia Eram a întrebat-o pe mama sa dacă ar fi putut ajunge acolo unde este acum dacă nu ar fi fost fiica ei. Prezentatoarea de la Știrile Pro TV i-a răspuns că ar fi putut ajunge unde este acum și fără ca ea să fi fost fiica ei. Mai mult decât atât, Esca a menționat că a contat destul de mult că Alexia este fata ei.

„Cred că putea să se întâmple “nenorocirea asta” oricum, dar evident că asta a contat. Sunt avantaje și dezavantaje.

Poate că e mai ușor că am putut să îți deschid mai multe uși, dar cred că e mai greu pentru că va trebui să te detașezi de imaginea de “fata lu’ Esca”.

Cred că o să fie mereu cineva care o să spună că ai reușit că ești fata mea, dar important e că tu să știi adevărul. (…)

Îți mai amintești când erai mică, ai venit când te-au chemat la “Dansez pentru tine” și mi-ai spus “crezi că mă chemau dacă nu eram fata ta”? Nu, nu te-ar fi chemat, cel mai probabil, dar când ai ajuns pe scenă, tu erai singură, ai dansat singură, dacă dansai prost, te făceai de râs”, a spus Andreea Esca, scrie protv.ro.

Ce emisiune prezintă Alexia Eram

Alexia Eram, fata vedetei Pro TV, Andreea Esca, a făcut primul pas în lumea mamei sale.

Aceasta va prezenta o emisiune, după ce a căpătat experiență în fața camerelor. Alexia s-a apucat, anul trecut, de vlogging, iar pe canalul său de YouTube are aproape 150.000 de fani.

Potrivit cancan.ro, fiica Andreei Esca va prezenta o emisiune online despre fashion. Este noua angajată a mamei sale. Vedeta de la Pro TV deține o revistă: A List Magazine. Alexia va modera emisiunea online, în fiecare vineri. Ea studiază acest domeniu la facultatea din Londra.

Alexia Eram formează un cuplu cu Mario Fresh, Acesta s-a gândit chiar și la cererea în căsătorie.

“Cererea în căsătorie o să fie mult, mult mai nebună. Nici măcar nu se aşteaptă la aşa ceva. O am în cap de foarte mult timp. Ceva… altfel. O să am vreo 16 cameramani după mine. O să fie ceva frumos”, a declarat Mario Fresh în cadrul emisiunii “Răi da’ buni” de la Antena Stars.