Un român adept al teoriei conspiraţiei, care nu crede în existenţa noului coronavirus, a postat pe Facebook, luni seară, un mesaj de o duritate extremă, în care îl ameninţa cu moartea pe Raed Arafat.

Până marţi dimineaţă, postarea lui Raul Coltor adunase deja peste 1.110 de reacţii şi fusese distribuită deja de peste 1.500 de ori, însă apoi bărbatul a şters repede mesajul după ce subiectul a apărut în presă.

„În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi a Poporului Român!

Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o sa va ingroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană – n.red.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreanto!”, este mesajul postat de Raul Coltor pe pagina sa de Facebook, scrie adevarul.ro.

Privind celelalte postări de pe pagina lui Raul Coltor, acesta pare un adept al teoriei că noul coronavirus este doar o uriaşă manipulare la nivel mondial. În plus, multe dintre postările sale conţin diverse articole cu subiecte despre daci sau despre mişcarea legionară, inclusiv citate din Corneliu Zelea Codreanu.

Poliția a intrat imediat pe fir şi face deja verificări în acest caz, relatează şi Digi24. Nu este pentru prima oară când şeful DSU primeşte ameninţări cu moartea, fapt pe care l-a recunoscut şi el public într-o emisiune televizată.