Informațiile primite pe surse de ziardebragadiru.ro arată că un număr mare de infecții cu coronavirus au fost depistate în zona Kilometrul 8, la intrarea din Bragadiru în București.

Zona este una intens locuită, iar în ultimele două luni, foarte multe persoane s-au întors aici din state din vestul și sudul Europei (Anglia, Spania, Italia, Franța, Germania), țări care au avut cele mai mari probleme cu noul coronavirus.

De Paște, în apropierea acestei zone au fost și petreceri pe străzi și în curți, întrerupte doar de intervenția în forță a polițiștilor și jandarmilor.

Potrivit celui mai recent comunicat al Grupului pentru Comunicare Strategică, în Ilfov sunt 252 de cazuri de infectare cu COVID-19, cu șase mai multe decât ieri și cu peste 50 mai multe decât în urmă cu șapte zile. În București, sunt 1222 de cazuri confirmate până la 28 aprilie, cu 32 mai multe decât luni, 27 aprilie.

La nivel național, sunt 11.339 de cazuri depistate pozitie de la începutul epidemiei până acum. 3.141 de persoane s-au vindecat deja. 631 de persoane și-au pierdut viața în urma infectării cu coronavirus. 227 de pacienți infectați cu coronavirus sunt internați în prezent la Terapie Intensivă.