„Cu nouă zile înainte de alegeri, primarul PSD al Sectorului 1 îşi doreşte să contracteze un împrumut de 200 de milioane de lei, un tun de final de mandat, câte 1.000 de lei de la fiecare locuitor. Pe final de mandat.

În mandatul său de patru ani, obţinut în condiţii suspecte, primarul PSD-ist a avut la dispoziţie peste un miliard de euro, suficient pentru a face investiţii în ritm accelerat… dacă ar fi vrut. Primăria a dispus mereu de linii de credit pentru terminarea programului de anvelopare a blocurilor, dar a amânat investiţia şi avem o întârziere de peste patru ani în această investiţie”, a spus ea.

Ce investiții dorește să facă primarul Sectorului 1 al Capitalei

„Cu acest împrumut pe care vrea să îl facă, cu nouă zile înainte de final de mandat, sunt trei investiţii de care vorbeşte primarul.

Abia la sfârşit de mandat şi-a dat seama că există o serie de străzi care nu au fost asfaltate şi de promisiunea pe care a făcut-o acum patru ani pentru un bazin olimpic la Liceul Tehnic Media.

A treia investiţie este în domeniul sănătăţii, domeniu de predilecţie, de expertiză al domnului primar, dacă ne luăm după spitalul imaginar pe care l-a realizat pe hârtie.

De data asta proiectul este un centru de transplant (…), la fostul Spital Griviţa, care nici măcar nu se află în administraţia Sectorului 1. Costul estimat este de 430 de milioane de lei”, a arătat Clotilde Armand.

Adminsitrația PSD a creat un sistem de ”false realizări”

„Avem un sistem de false realizări, care se repetă mereu şi mereu. Cu toţii suntem interesaţi, bineînţeles, în domeniul investiţiilor de sănătate, este un efect de anunţ, după care banii proiectaţi pentru investiţie se pierd în alte cheltuieli, pentru studii, pentru diferite pretexte.

Dar cel mai adesea, proiectul nu a fost niciodată real. Este sistemul PSD de investiţii fictive. Este o politică de investiţii dezastruoasă. Nu se investeşte, de fapt, absolut nimic”, a mai spus candidatul la Primăria Sectorului 1.