Mai multe suporturi pentru biciclete au fost montate de Metrorex la staţiile de metrou, cel mai nou fiind disponibil la staţia Mihai Bravu, accesul dinspre staţia de metrou Timpuri Noi, a anunţat compania, într-un comunicat de presă.

„Metrorex anunţă că la staţia de metrou Mihai Bravu, accesul dinspre staţia de metrou Timpuri Noi a fost montat un rastel nou pentru parcarea bicicletelor. Pe lângă acesta, în reţeaua de metrou mai sunt amplasate astfel de suporturi pentru biciclete şi la staţiile de metrou: Berceni, Dimitrie Leonida, Apărătorii Patriei, Piaţa Victoriei 1, Eroilor, Izvor, Piaţa Unirii 1, Jiului, Parc Bazilescu, Laminorului, Străuleşti, Constantin Brâncoveanu, Tineretului, Piaţa Unirii 2, Aviatorilor, Preciziei – acces A şi Gorjului – acces A”, se menţionează în comunicat.

Potrivit Metrorex, extinderea montării de rastele în reţeaua de metrou vine în ajutorul călătorilor care folosesc bicicleta ca mijloc de deplasare pentru depozitarea acestora în siguranţă la intrarea în staţiile de metrou.

Cei care doresc să intre cu bicicletă la metrou, o pot face în zilele lucrătoare între orele 20:00 – 23:00 şi permanent în zilele de sâmbătă, duminica şi sărbători legale, notează sursa citată.