Simona Halep este din nou apărată de Țiriac

Ion Ţiriac a avut încă o reacție la adresa cazului de dopaj în care protagonistă este Simona Halep. Miliardarul susţine că vina este a companiei care a fabricat suplimentul contaminat folosit de româncă.

Miliardarul spune că sportiva este o victimă în cazul de dopaj și îi găsește o singură vină, anume că nu a verificat singură lista medicamentelor interzise.

„Cu Simona Halep se complică treburile şi mai mult începe ea să aibă dreptate decât altcineva. De ce? Uite acum ce a făcut GSP cu doi jurnalişti, trimiţându-i acolo (n.r. – în Canada). Ce au aflat şi pe lângă asta, după aia s-au închis toate aceste căi care puteau fi atacate. Au fugit toţi ca şobolanii.

De ce? Unde? Ea are o singură vină, părerea mea. Faptul că nu a verificat ca echipa ei să îi scrie lista aia de medicamente ce a luat acolo. Cum a făcut Andreea Răducanu. Aici, echipa ei trebuia să justifice de ce i-a dat. Cum i-a dat şi aşa mai departe.

Nu poţi să-mi spui că vineri e negativă şi luni e pozitivă. Iar comisia asta care a judecat-o să spună suntem de acord că a fost viciată”, a spus Ion Ţiriac pentru Antena Sport.

Patronii canadieni sunt de negăsit

Unul dintre reprezentanții societății canadiene Quantum Nutrition, grecul Kostas Koveos a fost intervievat de jurnaliști din România.

Acesta este cel care administrează business-ul condus de fratele lui mai mare, John Koveos. Cei doi au dat detalii nesemnificative, iar a doua zi au pus lacăt pe ușa companiei!

„Nu înțeleg de unde vin lucrurile astea. Sunt destul de sigur că media adaugă informații de la ea. E foarte interesant că oamenii au ajuns să știe cine suntem dacă identitatea noastră a fost scoasă din dosar… Iar informația a apărut în România, ceea ce înseamnă că sursa este din România.

Avocații noștri ne-au spus că rolul nostru se oprește la procesul de la ITIA. Dacă ea (n.r. – Halep) dorește să facă apel, e treaba ei.

Suntem o familie de greci serioși, ortodocși, care fac business cu credință în Dumnezeu! Nu am înșelat niciodată pe nimeni. Cred în Dumnezeu, mi-e frică de El și de moarte și nu aș face niciodată nimic rău!”, a spus Kostas Koveos, pentru GSP.