Acuzaţii grave la adresa lui Gigi Becali! Fostul avocat al acestuia afirmă că patronul FCSB este un escroc şi că şi-ar fi înscenat o problemă de sănătate doar pentru a putea ieşi din închisoare.

“Se făcea banditu’ așa că e cocoşat. (…) Nu avea nici pe dracu, ce să aibă?!”

Florin Gâtejan este fostul avocat al latifundiarului din Pipera. Acesta afirmă că Becali, în timp ce era încarcerat la Poarta Albă, s-a plâns că trebuie să iasă din închisoare pentru a se opera de hernie de disc cervicală, însă totul a fost doar o minciună.

“Maică-sa e înger, într-adevăr. Din cauza lui eu am plâns când era arestat. Se făcea banditu’ așa că e cocoşat. N-ai văzut că scria medico-legal?! Câţi bani a dat ăsta…

Și că e suferind, că trebuie să-şi facă operaţie, că în trei zile moare. De unde? Vrăjeală. Și purta un gâtar d-ăla.

Nu avea nici pe dracu, ce să aibă?! El a nenorocit Poarta Albă, i-a viciat pe ăia acolo, dar n-are importanță. «Băi escrocule, nu te doare nici glezna, o faci pe maică-ta să plângă».

La prima întrerupere de executare dansa de rupea machidonește, ziceai că-i balerin!”, a declarat Florin Gâtejan pentru GSP Live.

Sursă foto: Gândul

 

ÎCCJ a admis, în luna martie, cererea lui Becali de a fi reabilitat judecătoresc

Florin Gâtejan (75 de ani) a jucat fotbal la Rapid București și Sportul Studențesc, apoi a devenit avocat și judecător. După 1990, a fost președinte sau vicepreședinte al Comisiei de Disciplină din cadrul FRF și observator FRF timp de aproape 25 de ani.

Condamnat în trei dosare, “Valiza”, “Schimbul de terenuri cu MApN” și “Sechestrarea de persoane”, Gigi Becali a stat aproape 2 ani după gratii, fiind eliberat în aprilie 2015.

În martie 2021, el a fost reabilitat de către judecători, astfel că a scăpat de cazier și are din nou dreptul de a alege sau de a fi ales într-o funcție publică.