S-a aflat adevărul despre Simona Halep! Chiar antrenorul româncei, Darren Cahill a dat-o de gol pe a doua jucătoare a lumii. Australioanul a dezvăluit care este cea mai mare frică a Simonei.

Cea mai mare teamă a Simonei Halep

S-a aflat care este cea mai mare teamă a Simonei Halep. E total neaşteptat. Nimeni nu s-ar fi putut gândi că românca se teme de o jucătoare aflată pe final de carieră. Şi totuşi, antrenorul româncei, Darren Cahill, şi-a dat de gol eleva.

Simona Halep se teme de Kaia Kanepi

Simona Halep încearcă în aceste zile să dea mairea lovitură. Românca visează să câştige la Australian Open al treilea turneu de Mare şlem al carierei. Înaintea următorului meci al româncei de la Melbourne, Darren Cahill a dezvăluit că Halep vrea să o evite la fiecare turneu pe Kaia Kanepi.

Jucătoarea de 35 de ani, Kaia Kanepi, a trecut de Sofia Kenin și a ajuns în turul al treilea la Australian Open, dar o poate întâlni pe Simona Halep doar într-o eventuală finală a primului Grand Slam din acest an.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua, vineri, de la ora 10:00, cu rusoaica Veronika Kudermetova, locul 36 WTA şi cap de serie numărul 32, în turul al treilea al Australian Open. Această întâlnire este prima a zilei, pe Margaret Court Arena.

Veronika n-a câştigat până acum niciun titlu pe tabloul feminin. În CV-ul ei figurează o finală, la Abu Dhabi, pe care a jucat-o chiar în acest an, în luna ianuarie. A fost învinsă însă, în minimum de seturi, de Aryna Sabalenka (7 WTA), scor 2-6, 2-6.

Kaia Kanepi, este adversara pe care Simona Halep nu o vrea la Australian Open. „La fiecare turneu la care mergem, în special la cele de Grand Slam, Simona mă întreabă pe ce parte de tablou este Kanepi”, a dezvăluit Darren Cahill, pentru Tennis Podcast.

Halep, bătută categoric de Kanepi

În urmă cu doi ani și jumătate, Kaia Kanepi a învins-o clar pe Simona Halep în primul tur de la US Open: 6-2, 6-4. Kaia Kanepi nu este partea de tablou a Simonei Halep, așa că jucătoarea noastră și cea din Estonia se pot întâlni doar într-o eventuală finală.

Jucătoarea de care se teme de Simona Halep va evolua în faza următoare de la Australian Open împotriva Donnei Vekic, din Croația.