Adevărul despre cadourile de Crăciun! Secretul ascuns al darurilor de Sărbători

Cadourile de Crăciun sunt unele dintre cele mai iubite momente ale sărbătorilor de iarnă. Asta pentru că, indiferent de vârstă, toată lumea primește în ziua de 25 decembrie un dar din partea lui Moș Crăciun. Pentru noi toți, satisfacția este garantată când vedem bucurie în ochii celui care i-am oferit un dar. Toată alergătura acestor zile pare ca și uitată. Mai ales că alegerea unui cadou pentru o persoană, rudă sau prieten, este un gest delicat, care necesită mult timp de gândire.

Nu mulți dintre noi suntem însă conștienți de semnificația cadourilor primite de Crăciun. De-a lungul timpului, psihologii au analizat acest subiect și au concluzionat că sunt lucruri care au semnificații de bun augur și putem să le oferim fără teama că greșim. Există însă și lucruri pe care nu trebuie să le oferim niciodată.

Adevărul despre cadourile de Crăciun! Secretul ascuns al darurilor de Sărbători

Un alt cadou special este parfumul. El edste simbolul prosperității; acesta anticipează o prietenie solidă cu persoana care-l primește. Cine primește cadou un flacon de parfum se poate bucura de încrederea și de bunele intenții dăruite de persoana care-l oferă.

Dacă în schimb ați primit o geantă sau un portofel, atunci trebuie să verificați cu băgare de seamă. Nu mică vă va fi mirarea când veți constata că în dar ați primit și o sumă de bani. Un astfel de cadou prevestește un trai cumpătat și lipsit de grija zilei de mâine.

Cum este frig afară, este foarte posibil să primiți în dar o pereche de mănuși. Acesta este un dar pentru o relație de amiciție stabilă în care predomină diplomația. O cravată în dar poate reprezenta o relație specială de loialitate între persoana care o dăruiește și cea care o primește.

Adevărul despre cadourile de Crăciun! Secretul ascuns al darurilor de Sărbători

Dacă sub bradul de Crăciun veți găsi împachetată frumos o față de masă, atunci înaseamnă o prietenie de durată, de încredere între dumneavoastră și cel care v-a oferit-o. Un pix este un cadou pozitiv pentru un șef iar un covor în dar poartă noroc persoanei care l-a primit.

Dacă ai primit în dar o bijuterie de la un bărbat, înseamnă că acesta are intenții serioase. Când un cadou de acest fel este oferit unei prietene este vorba de o relație de prietenie sinceră. Cadoul respectiv este oferit din dorința de a face o bucurie unei persoane pe care o prețuiești.

Dacă vreți să faceți o surpriză plăcută, financiară unei prietene sau rude, dăruiți bani dimineața sau la prânz. Dacă vreți să aveți spor în proiectele voastre, niciodată să nu dăruiți bani după apusul soarelui.

Adevărul despre cadourile de Crăciun! Secretul ascuns al darurilor de Sărbători