Crăciun fericit! Mesaje, urări, sms-uri și felicitări pentru Crăciun 2021

Toți românii își transmit sau primesc în această perioadă de Crăciun nenumărtate de SMS-uri și urări de la cei apropiați, colegi sau cunoștințe. Nu toți găsesc cea mai inspirată felicitare de Crăciun, motiv pentru care pot ajunge să petreacă timp îndelungat în fața telefonului.

Există însă o serie de mesaje, urări și felicitări pentru Crăciun pe care le puteți adapta și trimite tuturor celor dragi.

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să coboare asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate! Sărbători Fericite!”

„Să aveți parte numai de lumină în inimă și gând. Sărbători fericite!”

Crăciun fericit! Mesaje, urări, sms-uri și felicitări pentru Crăciun 2021

„În această noapte uită gândurile negre. Ai multe alte nopți în care să te ocupi de ele. Liniștește-ți sufletul și trimite câte un gând frumos către fiecare dintre cei dragi și o să te simți împăcat”

„În noaptea sfântă de Crăciun deschide-ți inima şi primeste un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!”

„Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!

„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!”

„La anul care vine să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.”

Crăciun fericit! Mesaje, urări, sms-uri și felicitări pentru Crăciun 2021

Pentru cei care vor să ofere și mai multă bucurie celor care le transmit mesajele, există o serie de urări mai deosebite.

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste”

”Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

”De Crăciun este momentul să uităm de griji şi supărări, să iertam şi să iubim şi să ne amintim ca nu suntem niciodată singuri!”.

„Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!”

„De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri”

„Iubirea divina coboara printre noi, ca o ninsoare naiva aducand cu ea bucuria Nasterii Mantuitorului”.

Crăciun fericit! Mesaje, urări, sms-uri și felicitări pentru Crăciun 2021