Ce conține un coș cadou de Crăciun 

În oferta Lidl vei găsi trei variante de coșuri de Crăciun. În funcție de buget și de ceea ce vrei să conțină coșul, poți achiziționa unul dintre cele trei: la  99 lei, 149, respectiv 249 de lei. Fiecare dintre cele trei coșuri conține și câte o sticlă de șampanie sau lichior cremă de ciocolată. Biscuiți, ciocolată sau diverse produse de patiserie se mai află în coșurile cadou. 

Dacă pachetele pregătite nu sunt pe placul tău, poți improviza și să cumperi separat mai multe produse pe care să le oferi cadou.Îți sugerăm să incluzi în pachet brânzeturi, sărățele, praline, cafea sau ceai. Marele dezavantaj în acest caz este că nu vei mai avea parte de ambalajul unui coș cadou, însă poți să improvizezi unul. 

Pachete cu cosmetice

Reprezentantele sexului frumos pot fi surprinse plăcut cu unul dintre multele pachete cu cosmetice pregătite special pentru perioada aceasta a anului. Astfel de pachete poți regăsi și în oferta Kaufland, mai exact la raionul de cosmetice. 

Printre produsele care se află în pachete se numără cremă de mâini sau de corp, balsam de corp, săruri de baie, parfumuri, tratamente și balsamuri de păr. Pachete asemănătoare sunt disponibile și pentru bărbați. Acestea conține geluri de duș, deodorant, parfum, spumă de ras și cremă sau loțiune de după ras. 

Cadou personalizat 

Dacă mergi în vizită la părinți, cunoștințe sau rude, poți să îi surprinzi cu o sticlă de vin și un Panettone. Acesta din urmă poate fi înlocuit oricând un cozonac clasic românesc sau chiar și cu o prăjitură făcută în casă. Turta dulce sau brioșele clasice cu scorțișoară sunt alte variante pe care le poți oferi în dar în această perioadă. Alte cadouri la îndemână sunt o cutie de ciocolată și o șampanie sau chiar și un set de lumânări parfumate sau odorizant pentru casă. Poți să-ți îndulcești vizita și cu un borcan de miere sau o cafea de specialitate. Aceasta poate fi înlocuită și cu un ceai. Un aranjament de Crăciun este de asemenea un cadou care se potrivește în această perioadă a anului. 

Când vine vorba de copii, lista este mult mai diversificată. Toate magazinele s-au pregătit cu seturi de jucării pentru copii și cu pachete de dulciuri care îi ademenesc chiar și pe cei mari. Mai mult, marile supermarketuri vin cu oferte și reduceri speciale la jucării și produsele pentru copii. 

Chiar dacă le poți în magazinele din apropiere, îți recomandăm însă să nu lași cadourile pe ultima sută de metri și să le achiziționezi din timp. Dacă urmărești ofertele disponibile în fiecare magazin poți să le achiziționezi în momentul în care acestea sunt la ofertă. 

Articol sustinut de Catalomat