BusinessInsider.com a publicat o serie de informații legate de viața cuplului Bill Gates și Melinda. Potrivit unor informații făcute publice de NYP, înainte de a anunțul divorțului, Bill Gates el le-a spus prietenilor de golf despre problemele de relație ale cuplului și chiar și-ar fi descris căsătoria ca fiind lipsită de iubire.

Totodată, miliardarul ar mai fi spus că cei doi au încheiat relația de ceva timp și că fiecare trăiește o viață separată.

„Bill a vorbit cu prietenii apropiați de pe terenul de golf”, a declarat o sursă pentru Post.

“Le-a spus cu ceva timp în urmă că căsătoria a fost lipsită de iubire, că s-a terminat de ceva timp și că trăiesc vieți separate”, a adăugat sursa citată.

De menționat este faptul că, această informație vine după ce în spațiul public au apărut mai multe știri care sugerează o relație dificilă în cuplu în ultima perioadă, în contrast cu declarațiile lor publice.

Mai exact, Melinda Gates declara pentru Insider în 2019 că soțul ei a fost „incredibil de susținător” și a încurajat-o să-și dezvolte cariera. Ea susținea că cuplul încă mai prepară mâncărurile împreună în fiecare seară pentru a menține căsnicia.

Bill Gates și Melinda divorțează

Cuplul a anunțat într-o declarație comună pe 3 mai că va divorța. „Nu mai credem că putem crește împreună ca cuplu în următoarea fază a vieții noastre”, susțineau aceștia.

Totodată, în dosarele de divorț, Melinda Gates declara că căsătoria lor de 27 de ani a fost „iremediabil ruptă”, susținând că cei doi erau deja separați.

Publicația Daily Beast menționa că soția lui Bill Gates și-a avertizat soțul cu ani mai devreme despre Epstein, despre care se știa că a fost condamnat pentru infracțiuni sexuale înainte ca cei doi să fi început să se întâlnească pentru afaceri.

Surse apropiate cuplului au declarat pentru sursa citată că dorința lui Gates de a se întâlni cu Epstein a făcut-o „furioasă” pe Melinda.

Totodată o ată sursă povestea că cuplul a vrut să aștepte până când fiica lor cea mai mică a împlinit 18 ani înainte de a anunța divorțul. De cealaltă parte, New York Post a raportat că este posibil să fi temporizat anunțul pentru a evita confruntarea cu adunarea anuală a acționarilor lui Warren Buffett.