Motivul din spatele divorțului dintre Bill și Melinda Gates!

Melinda Gates începuse să se întâlnească cu avocaţi specializaţi în divorţuri încă din 2019 în vederea separării de soţul ei, Bill Gates, arată anumite surse şi documente menționate de wsj.com

De asemenea, surse anonime au declarat pentru The Wall Street Journal că legătura dintre Bill Gates şi Jeffrey Epstein, fostul miliardar condamnat pentru infracţiuni sexuale, ar fi reprezentat o problemă în relaţia dintre Bill și Melinda Gates.

Ce a obținut Melinda de la Bill Gates până acum?

Anterior, site-ul TMZ a aflat că cei doi ar fi trebuit să facă anunțul separării în martie. Și ar fi coincis cu momentul în care Melinda și-a dus copiii pe insula Calivigny din Grenada. Melinda Gates ar fi vrut astfel să-i cruțe pe copii de circul media, inevitabil odată cu dezvăluirea divorțului.

TMZ a scris că avocații lui Bill și Melinda nu au putut rezolva divorțul înainte de această călătorie, iar Melinda a plecat oricum. Se pare, de asemenea, că familia știa că divorțul este inevitabil. Și toți ar fi fost de partea Melindei.

De aseemenea, site-ul respectiv a punctat că divorțul nu a fost amiabil și că familia a fost foarte supărată din cauza comportamentului lui Bill Gates. Melinda ar fi închiriat întreaga insulă Calivigny pentru o sumă „rezonabilă” de 132.000 de dolari pe noapte.

Pe lângă faptul că i-a acordat Melindei acțiuni în valoare de aproape 2 miliarde de dolari în ziua anunțării divorțului, Bill i-a oferit și acțiuni de milioane de dolari ale companiei Coca-Cola Femsa și ale Grupului mexican Televisa.

TMZ susține că Bill și Melinda Gates au soluționa și problema proprietății. Dar unii se întreabă cine va obține extinsa proprietate din Seattle, numită Xanadu 2.0. Valorînd peste 131 de milioane de dolari, proprietatea de la malul lacului, cu o suprafață de 66.000 mp, include un centru spa, o piscină de 60 de metri, o sală de sport și un izvor cu pești.