Conform sursei citate, avocații lui Bill și Melinda nu au putut rezolva divorțul înainte de această călătorie, iar Melinda a plecat oricum. Se pare, de asemenea, că familia știa că divorțul este inevitabil. Și toți ar fi fost de partea Melindei.

Noi dezvăluiri despre divorţul dintre Bill Gates şi Melinda Gates

TMZ mai scrie că divorțul nu a fost amiabil și că familia a fost foarte supărată din cauza comportamentului lui Bill Gates. Melinda ar fi închiriat întreaga insulă Calivigny pentru o sumă „rezonabilă” de 132.000 de dolari pe noapte.

Pe lângă faptul că i-a acordat Melindei acțiuni în valoare de aproape 2 miliarde de dolari în ziua anunțării divorțului, Bill i-a oferit și acțiuni de milioane de dolari ale companiei Coca-Cola Femsa și ale Grupului mexican Televisa.

TMZ susține că Bill și Melinda Gates au soluționa și problema proprietății. Dar unii se întreabă cine va obține extinsa proprietate din Seattle, numită Xanadu 2.0. Valorînd peste 131 de milioane de dolari, proprietatea de la malul lacului, cu o suprafață de 66.000 mp, include un centru spa, o piscină de 60 de metri, o sală de sport și un izvor cu pești.