Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, a depus o plângere penală pe numele unor poliţişti care l-ar fi agresat fizic în timpul detenţiei. Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, comentează această informaţie şi spune că totul este o înscenare, iar plângerea a fost făcută pentru a se arunca vina.

„Această plângere a fost făcută pentru a se arunca vina şi pentru a fi protejat. Îl ajută tot pe Dincă. Tot ce-şi doreşte sufletul lui Dincă, procurorii îi pun la dispoziţie… cu excepţia doamnei Hosu”, a declarat, revoltat, avocatul Tonel Pop pentru România TV.

Avocatul susţine că a văzut imaginile şi că totul este o înscenare din partea lui Dincă, iar procurorii, din păcate, îi cântă în strună.

„Am văzut tot ce înseamnă filmări, examinare la care a fost supus Dincă. Am văzut toate imaginile, de când a intrat în cabinetele medicale, când era dezbrăcat. Am văzut cu ochii mei, nu avea vânătăi, semne. Avea tupeu, minte! Acest Dincă făcea pe victima, era penibil când le explica medicilor. Dincă e boierul acestei anchete şi procurorii îi cântă în strună”, spune Tonel Pop.

Dincă, bătut de poliţişti?!

Gheorghe Dincă i-a reclamat oficial pe poliţişti pentru purtare abuzivă. Din acest motiv, monstrul din Caracal a fost audiat în acest nou dosar. În acest moment, parchetul de pe lângă Tribunalul Olt face cercetări într-un dosar deschis ca urmare a unei plângeri a lui Gheorghe Dincă. Plângerea a fost formulată în august şi a fost adresată Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, fiind preluată pentru soluţionare de parchetul superior.

„A fost audiat ieri de către noi ca urmare a unei plângeri formulate de el împotriva poliţiştilor. A fost formulate prin august, în jur de 2 august, la PT Caracal şi s-a preluat de către noi în 8-9 august”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa.