Gheorghe Dincă a făcut o plângere incendiară. El i-a reclamat oficial pe poliţişti pentru purtare abuzivă. Din acest motiv, monstrul din Caracal a fost audiat în acest nou dosar.

În acest moment, parchetul de pe lângă Tribunalul Olt face cercetări într-un dosar deschis ca urmare a unei plângeri a lui Gheorghe Dincă. Plângerea a fost formulată în august şi a fost adresată Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, fiind preluată pentru soluţionare de parchetul superior.

„A fost audiat ieri de către noi ca urmare a unei plângeri formulate de el împotriva poliţiştilor. A fost formulate prin august, în jur de 2 august, la PT Caracal şi s-a preluat de către noi în 8-9 august”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa.

Potrivit jurnaliștilor de la Adevărul, Dincă a reclamat faptul că a fost agresat fizic de către lucrătorii de poliţie atunci când s-a făcut cercetarea la el acasă, adică în zilele de 26-27 iulie.

Plângerea a fost formulată generic, la acest moment neexistând în dosar suspecţi, a mai precizat prim-procurorul Anuţa.

Trebuie amintit că primul avocat din oficiu al lui Gheorghe Dincă, Bogdan Alexandru, a fost cel care a vorbit pentru prima dată despre acuzaţiile pe care Gheorghe Dincă le aduce poliţiştilor.