Acuze extrem de grave aduse luni de Mihai Fifor, fost vice-premier în guvernul PSD, la adresa liberalilor. Nici nu s-a instalat bine guvernul Orban și repreentanții PNL vorbesc deja de epurări politice, singura lor grijă fiind ”răfuiala patologică, personală, cu PSD” și nu binele cetățeanului, acuză Fifor într-o postare pe Facebook.

”După instalarea Guvernului „Ghilotină” la București, a scos capul la Arad și domnul Falcă, zis si „pizza-boy”.

A împroșcat cu amenințări de epurare politică la toate instituțiile din Arad. De la profesori la pădurari, de la elevi, la polițiști, de la primari, la funcționarii de la Finanțe. Asta îi arde cel mai tare pe cei de la PNL! Cum să politizeze administrația județului, cum să-și servească clientela politică, cum să-și pună rudele și neamurile în funcții și cum să-și amenințe adversarii politici cu dosare și plângeri penale.

Dar Falcă nu a zis nimic despre cetățeni! Absolut nimic”, a scris mâna dreaptă a Vioricăi Dăncilă pe internet.

”La fel ca Ioahnnis, la nivel național, pe el (pe Falcă – n.r.) îl roade aici, la Arad, doar răfuiala sa patologica, personala, cu PSD.

În rest, dacă ei își vor pune rudele și neamurile în funcții la Arad, Guvernul „Ghilotină” poate tăia orice!”, a scris în încheiere Mihai Fifor.

Puteți citi mai jos toată postarea: