Tragedie pe șoselele din România! Un bărbat în vârstă de 36 de ani și-a pierdut vineri seară viața, după ce a fost victima unui accident teribil, petrecut la intrarea în localitatea Tureni, din județul Cluj.

Bărbatul a fost izbit în plin de un autoturism, în timp ce vira pe o stradă secundară, ca să ajungă acasă. Impactul accidentului a fost atât de puternic încât bucăți din cele două autoturisme s-au împrăștiat pe zeci de metri.

Un alt bărbat, care se afla la acel moment în mașina victimei, dar și șoferul celeilalte mașini, au fost duși de urgență la un spital din apropiere.

Îngrozitorul eveniment s-a întâmplat după lăsarea întunericului, la întrarea în localitatea Tureni, din județul Cluj. Din primele informații, se apare că victima se întorcea acasă, de la Turda.

Bărbatul era foarte aproape de casă

Înainte să intre pe ultima stradă care l-ar fi dus spre casă, a fost lovit în plin de un şofer din Apahida, care venea cu viteză, potrivit martorilor. Impactul a fost atât de puternic, încât inclusiv motorul uneia dintre maşini s-a desprins și a ajuns pe trotuar. Piese făcute zob, cioburi și bucăţi din caroserie s-au împrăştiat pe zeci de metri. Zgomotul puternic i-a scos pe localnici din case.

Martorii au sunat la 112, însă medicii trimiși de urgență la fața locului l-au găsit pe șoferul din mașina lovită în stop cardio respirator.

Şoferul care a fost dus la spital nu consumase alcool, a indicat etilotestul. Poliţia a deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a întâmplat acest tragic accident

Din păcate, se cunoaște faptul că țara noastră deține un sumbru record la nivelul Uniunii Europene atunci când vine vorba de numărul de accidente anuale. Numărul deceselor produse anual în România pe drumurile naționale, ca urmare a accidentelor auto, este de departe cel mai mare din Europa.