Accident teribil în România!

Accident teribil în România! Vineri, autoritățile din Teleorman au fost puse în alertă maximă în urma unui grav accident rutier. Au fost implicate două autoturisme și un camion pe E70, între Bujoreni și Prunaru.

Din cauza numărului semnificativ de victime, la fața locului au fost trimise ambulanțe din Teleorman, Giurgiu și București, precum și elicopterul SMURD.

Accidentul a avut loc pe E70, între Bujoreni și Prunaru, și a implicat două autobuze și un camion.

Echipele de intervenție la fața locului includ două autospeciale de pompieri, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport pentru victime individuale și multiple, 8 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe SAJ.

La locul accidentului se află o autospecială de transport victime multiple și două ambulanțe SMURD de la ISU Giurgiu.

În plus, ISU București-Ilfov a suplimentat echipa de intervenție cu:

  • o ambulanță SMURD dotată cu un medic
  • un vehicul de transport victime multiple.

În plus, un elicopter SMURD a fost trimis pentru a oferi asistență personalului de la fața locului.

În urma accidentului, circulația pe DN 6 între Ghimpați și Alexandria, mai exact în dreptul localității Bujoreni, județul Teleorman, a fost oprită.

Trei persoane au nevoie de asistență medicală, iar un elicopter SMURD a fost solicitat. În prezent se fac eforturi pentru stingerea incendiului din camion. A fost instituită o rută ocolitoare, dirijând traficul spre DJ 503 prin Videle.

accident teleorman
SURSA FOTO: Facebook

Accident mortal pe A1

Un tragic accident rutier s-a soldat cu moartea a cinci persoane pe autostrada A1 care leagă Bucureștiul de Pitești. Incidentul s-a produs după ce un autoturism a rămas blocat între două camioane, iar locul accidentului ar fi la kilometrul 17, în apropiere de Ciorogârla.

Marți, un accident devastator s-a petrecut pe autostrada A1, care face legătura între București și Pitești. Incidentul nefericit s-a petrecut la kilometrul 17, pe sensul de mers spre București, unde un autoturism a rămas blocat între două camioane, ceea ce a complicat eforturile de a ajunge la victime.

Cinci persoane și-au pierdut viața în acest incident tragic. Evenimentul sfâșietor a avut loc pe autostrada A1, mai exact pe sensul de mers Pitești – București, la kilometrul 17, în dreptul localității Ciorogârla din județul Ilfov.