Actorul Jack Hogan a murit în locuința sa din Washington. Anunțul a fost făcut de fiul său pentru Variety.

Jack Hogan, în vârstă de 94 de ani, a fost salvamar la Hotelul Beverly Hills și a activat, patru ani, ca sergent, în Japonia, în timpul războiului din Coreea, scrie Variety.

Jack Hogan l-a interpretat pe soldatul William G. Kirby în serialul „Combat!”

Jack Hogan
Jack Hogan, în dreapta jos/SURSA FOTO: Wikimedia

Hogan l-a interpretat pe soldatul William G. Kirby în serialul produs de ABC „Combat!”, alături de actorii Rick Jason, Vic Morrow și Pierre Jalbert în rolurile principale. Serialul, care a durat cinci sezoane, urmărește povestea unor soldați americani care se luptă cu nemții, în Franța, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Pe numele real Richard Roland Benson Jr. s-a născut pe 24 noiembrie 1929, în Chapel Hill. Hogan a obținut permisul de pilot la vârsta de 16 ani și s-a alăturat Forțelor Aeriene după absolvire. A petrecut patru ani slujind ca sergent în Japonia, în timpul războiului din Coreea.

A lucrat ca salvamar la Hotelul Beverly Hills

După ce s-a mutat la Hollywood, Hogan a lucrat ca salvamar la Hotelul Beverly Hills și a început să ia cursuri de actorie la Pasadena Playhouse.

Hogan și-a făcut debutul pe ecran în filmul „Man From Del Rio”,din 1956, cu Anthony Quinn în rolul principal. Apoi, în anii 50-60 a jucat în mai multe seriale de televiziune, printre care„ Dr. Christian”, „The Rough Riders”, „Sea Hunt”, „Tombstone Territory”, „Lock Up”, „Bat Masterson”, „Lawman”, „87th Precinct” și multe altele.

A fost distribuit și în producții cinematografice ale anilor 50, 60, precum „The Bonnie Parker Story” (1958), „Paratroop Command” (1959), „The Legend of Tom Dooley” (1959) și „The Cat Burglar” (1961).

La începutul anilor 1980 a început o afacere în construcții

La începutul anilor 1980, s-a mutat în Hawaii și a început o afacere în construcții. Tot atunci a primit un rol în filmul ”Jake and the Fatman” și a lucrat ca director de casting la Magnum, P.I.

Hogan a fost activ până în 1993, când a apărut în două episoade din serialul TV ”Raven”.

Lumea filmului american a mai suferit o pierdere

Lumea filmului american a mai suferit o pierdere. Luna trecută, actorul James Michael Tyler a murit în locuinţa sa din Los Angeles. Informațiile au fost transmise de managerul acestuia.

Amintim că James Michael Tyler a fost diagnosticat cu cancer la prostată în stadiu avansat în septembrie 2018. Acesta şi-a spus povestea la începutul acestui an la emisiunea „Today”. Totodată, regretatul actor lucra şi ca activist pentru persoanele cu prostată pentru a face un prim test de sânge încă de la vârsta de 40 de ani, conform sursei menționate.

„A fost cunoscut ca actor, muzician, un avocat al conștientizării cu privire la cancer şi un soţ iubitor. Michael a iubit muzica live împreună cu formaţia sa Clemson Tigers. Dacă îl întâlneai o dată, ţi-l făceai prieten pe viaţă”, a scris managerul său, în urma tragicului eveniment.

„Warner Bros deplânge pierderea lui James Michael Tyler, un actor iubit şi parte integrantă a familiei noastre Friends. Gândurile noastre se îndreaptă către familia sa, colegi şi fani”, se arată pe contul de Twitter al serialului „Friends”.