Marius Baiazid a pierdut lupta cu boala. Familia a cerut respect și rugăciuni

Marius Baiazid a încetat din viață în această dimineață, după ce a luptat cu o boală gravă. De la începutul lunii, cântărețul fusese internat la Spitalul Municipal din București, deoarece starea sa de sănătate s-a deteriorat.

Familia, prietenii și fanii și-au exprimat susținerea și rugăciunile pentru recuperarea lui pe rețelele sociale.

Fiul acestuia, Alex, a cerut prietenilor să nu mai sune la spital și să se certe cu doctorii, deoarece tatăl său este într-o stare gravă. El a subliniat importanța rugăciunilor și a promis că familia va anunța orice schimbare în starea tatălui său.

Marius Baiazid şi soţia sa / SURSA FOTO: Facebook

„Am o rugăminte la toți prietenii noștri! Tatăl meu este într-o stare foarte gravă multi dintre voi știți! Știu ca este iubit de foarte multă lume și ne da putere să știm lucrul ăsta ! Dar rugămintea mea este să numai sunați fraților la spitalul municipal toată ziua și să vă certați cu doctorii pentru ca am ajuns să ne bată obrazul ca sună X y și țipă pe la telefoane!

Credeți mă ca suntem foarte supărați pentru situația asta și nu am vrut să postez nimic dar nu știu cine sună toată ziua și se ceartă pe la telefoane! Rugați vă toți pentru el pentru ca sunt sincer cu voi doar rugăciunile noastre îl pot salva! Cine îl iubește să se roage pentru el, doctorii își fac treaba ne am ocupat noi de asta dar în starea în care este el trebuie să lupte el și să i dea putere Dumnezeu să ducă lupta la bun sfârșit!

Atât am avut de zis mă mândresc ca tatăl meu este iubit așa de multă lume dar vă rog dacă aveți întrebări despre el sunați și voi apropiați de ai noștri nu doctori pentru ca destul îi stresăm noi toată ziua! Momentan este la fel cum a fost și acum 7 zile nu s a schimbat nimic dacă se va schimba și își va reveni am să anunț eu sau frații mei sau mama mea și veți afla!”, a transmis Alex Baiazid.

Fanii lui Marius Baiazid s-au rugat pentru o minune și vindecare divină

Fanii au fost aproape de familie și se rugau pentru refacerea artistului, exprimându-și speranța că rugăciunile lor vor aduce o schimbare pozitivă în starea sa.

În comentarii, aceștia au cerut intervenția divină în numele lui Isus, rostind binecuvântări și dorindu-i viață și sănătate, afirmând că nu va muri, ci va trăi pentru a povesti binefacerile Domnului și că rugăciunile lor vor aduce vindecare.

„O rugăciune așa va deschide cerul domnului ,In Numele Lui Isus cerem răsturnare de situație ! Rostim peste el Duhul de viata al Domnului ! Nu va muri ci va trai si va povesti binefacerile Domnului ! Trimitem cuvântul de tămăduire peste el care i scapă trupul de groapa !!!!!!”, se arată în comentarii.

Comunitatea este în doliu. Mesaje de condoleanțe după moartea cânterețului

Astăzi, familia, prietenii și cunoștințele lui Marius Baiazid trăiesc momente grele după vestea decesului său. Pe rețelele de socializare, mesajele de condoleanțe curg în memoria talentatului lăutar.

Fiul artistului a transmis că își dorește să fie puternic, așa cum ar fi vrut tatăl său, exprimând profundul său regret pentru pierderea acestuia.

„Dumnezeu să te ierte tatăl meu, nu am cuvinte! O să fiu tare cum ți-ai dori tu să fiu! M-ai secat!”, a zis fiul lui Marius Baiazid.

Multe alte comentarii au fost scrise după moartea acestuia.

„Dumnezeu sa te ierte !!!mereu ai avut grija de mine sper sa ai si de acolo din ceruri la fel !!”

„Dumnezeu sa te ierte, om bun și frumos. Prea devreme, mult prea devreme ai plecat dintre noi, n-am sa te uit niciodată!!”

„Dumnezeu să te ierte Marius Baiazid
Nu pot să cred așa ceva
Drum lin către cer
Nu te voi uita niciodată ”

Marius Baiazid a încetat din viață, la scurt timp după ce un alt celebru, Neluță Neagu, s-a stins din viață după o lungă bătălie cu problemele de sănătate. Vezi aici mai multe detalii.