Florin Piersic a rămas internat. Colegii săi se roagă pentru el

Starea de sănătate a lui Florin Piersic rămâne stabilă. A înregistrat o ușoară îmbunătățire față de momentul internării sale. Cu toate acestea, posibilitatea externării nu este încă luată în considerare, având în vedere vârsta sa (88 de ani).

Prezentul este unul dificil pentru cunoscutul actor. Se află într-o stare destul de gravă la spital. În aceste clipe critice, atât admiratorii săi, cât și colegii săi își îndreaptă gândurile către speranța unei vindecări miraculoase.

Iubitul actor și-a petrecut Paștele sub atenta supraveghere a medicilor. Există îngrijorări legate de posibile complicații, având în vedere vârsta înaintată. A fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca, după care a fost transferat la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca pentru a fi monitorizat de către specialiști.

„E un timp de reculegere, un timp al gandurilor adunate, un timp al punerii in ordine a ceea ce simtim,un timp de linistire. Indiferent ca suntem prinsi in proiecte, sau alergam zgomotos spre o minivacanta, sau suntem pe un pat de spital.

Gandurile bune nu trebuie nici demonstrate, nici declarate la ore de maxima audienta, ci trebuie lasate sa existe. Iertati-mi deci lipsa de reactie publica.

Pentru ca sunt convinsa ca toate gandurile bune si rugaciunile noastre inseamna energie si ca ele sunt indreptate acum catre cel pe care il iubim cu totii, Florin Piersic. Si sunt convinsa ca ne vom reintalni pe scena , si in afara ei, cu bucuria pe care am trait-o de fiecare data alaturi de marele meu partener de scena.

Sanatate si speranta, Draga Florin! Tuturor, sa aveti parte de sarbatori luminate si linistite! PASTE FERICIT!”, a scris, sâmbătă, Medeea Marinescu pe contul ei de Facebook.

Dan Negru dă asigurări că Florin Piersic se simte bine

Înainte de Sfintele Paști, prezentatorul TV Dan Negru a dat asigurări că amicul său, Florin Piersic, a depășit cu succes încercarea prin care a trecut. Chiar dacă are 88 de ani, „nu-l împiedică nicio operație”.

A trecut cu bine prin intervenția chirurgicală. Până în acel moment, însă, Florin Piersic nu a făcut vreo declarații despre starea sa de sănătatea sau despre spectacolele sale.

Totuși, Dan Negru a dat asigurări că nu se va anula niciun spectacol. „Totul e în grafic”, a zis el.

„Pe ăsta mic, pe Florin, nu-l împiedică nicio operație. A trecut cu bine. Avem treabă în toamnă împreună. Nu s-a anulat nimic și nu se va anula nimic.

Și avem și un proiect mare în decembrie. Deci, totul e în grafic”, a declarat el pe data de 30 aprilie 2024.