Florin Piersic va sărbători Paștele în spital

Florin Piersic, celebrul actor român, va sărbători Paștele la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca, unde a fost spitalizat pe 30 aprilie.

Sub îngrijirea atentă a medicilor specializați din cadrul instituției, el este monitorizat de la intervenția chirurgicală efectuată asupra stimulatorului cardiac implantat.

Conform raportului furnizat de Cluj24, starea sa de sănătate este stabilă și mai bună decât cea pe care o avea în momentul internării. Chiar dacă se simte mai bine, medicii nu iau în considerare externarea. S-a luat în considerare vârsta înaintată și condițiile medicale asociate.

În prima parte a lunii aprilie, Florin Piersic a fost spitalizat la Spitalul Militar din Cluj-Napoca pentru a trata o infecție la proteza genunchiului. Înainte de aceasta, actorul a efectuat și o consultație la Institutul Oncologic.

florin piersic
SURSA FOTO: Dreamstime

Florin Piersic a fost operat la genunchi

Florin Piersic a fost operat la genunchi, dar a precizat că se simte bine.

„Sunt bine, asta e cel mai important. Bine, în sensul în care… adică sunt sănătos și dumneavoastră vă doresc la fel”, a declarat Florin Piersic pentru Realitatea Plus.

De asemenea, reprezentanții Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca, au precizat că actorul nu a contractat nicio infecție nosocomială pe timpul internării în spital.

Ei spun că acesta a fost tratat pentru patologia complexă pentru care s-a adresat spitalului.

Familia lui Florin Piersic a solicitat ca detaliile medicale să nu fie divulgate. De asemenea, familia dorește să îi fie respectată intimitatea.

florin piersic
SURSA FOTO: Inquam Photos, Octav Ganea

Marele actor ajunsese la ATI

Florin Piersic a fost transferat la secția de Terapie Intensivă a Institutului Inimii din Cluj. E a fost supravegheat de către medici.

După ce i s-a făcut rău la finalul unei reprezentații, actorul a fost supus unei intervenții chirurgicale, unde medicii au descoperit prezența unei infecții la nivelul unui genunchi, care, se pare, s-a extins.

Florin Piersic a fost remarcat de actrița și regizoarea Elena Negreanu. El a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București.

Doi ani după absolvirea sa, Florin Piersic a primit primul său rol principal în spectacolul „Discipolul diavolului”. El a debutat pe scena Teatrului Național din București.