Doliu în lumea muzicii de petrecere! Adriana Abramovici a murit

Iubitorii de petrecere și de muzică lăutărească sunt în doliu, după ce au aflat că Adriana Abramovici a murit. Datorită vocii ei și a felului ei de a-i face pe oameni să se simtă bine la orice eveniment la care participa, a devenit cunoscută în județul Timiș, fiind supranumită „Piranda de la Timișoara”.

Sora ei a făcut nefericitul anunț, luni, 15 aprilie 2024, prin intermediul rețelelor sociale. Totuși, n-a specificat cauza decesului ei și nici n-a oferit informații despre înmormântarea ei.

„In aceste clipe de adanca tristete este foarte greu sa gasesti cuvintele, pentru ca.. nimic nu ti mai poate mangaia sufletul .. odata cu pierderea fiintei iubite sora mea draga ..

nu te voi uita niciodata surii mia buna ..te iubesc infinit.. dumnezeu sa te ierte si odihneasca in pace si liniste amin!!!”, a scris, luni, sora ei pe Facebook.

 

 

Oamenii nu îi vor uita vreodată vocea de aur

Postarea ei a strâns peste 400 de comentarii în doar două ore.

„Draga de eaaa… offf, odihneasca se in pace si in lumina.”

„Condoleante familiei!”

„Suflete drag multă putere sufleteasca pentru a putea merge înainte în astfel de momente… desi este aceasta perioada Sfânta a Postului Învierii Mântuitorului sufletelor noastre Iisus Hristos… în aceasta perioada cine pleacă din aceasta lume cu siguranță zboara pe aripile iubirii spre Împărăția cerurilor a iubirii veșniciei Raiului Preasfant… Doamne Doamne sa ii odihnească sufletul plin de candoare pentru ca se citește pe chipul ei ce suflet bun era… dar voua sa va dea putere sa mergeți inainte cu iubire acceptare iertare si sa binecuvântăti fiecare clipa alaturi de surioara ta… foarte dureros mereu spun pentru cei dragi care rămân cu ei cu siguranță care pleacă merg spre fericire vesnica… binecuvântări dragilor si doar pe Calea iubirii sunt mereu în conexiune directa cu îngerii si mai ales sub Sfântul și Dumnezeiescul Ei Acoperământ draga mea draga.”

„Off Doamne, nu-mi vine să cred. Dumnezeu să o odihnească.”

„Sincere condoleanțe… Păcat ca ai plecat asa de repede din rândul nostru… mai aveai multe de spus în viața asta… drum lin spre împărăția lui Dumnezeu…”

„Dumnezeu sa te odihnească în pace păpușa mea, un om deosebit bun care rar mai întâlnești!!! Odihna și lumina veșnică!!!”

„Dumnezeu să o odihnească în pace în împărăția lui și vouă să vă dea putere să mergeți mai departe! Nu pot să cred ca Adi a plecat așa repede să cânte în corul îngerilor…”