Printre retailerii care au început deja Black Friday se numără Altex, evoMAG, Flanco și Carrefour.

evoMAG oferă discount-uri de până la 80% la peste 60.000 de produse, din circa 6.000 de repere. Numărul mare de produse aflate la reducere în această perioadă face ca Black Friday 2018 să fie cel mai mare eveniment de reduceri organizat vreodată de evoMAG. Față de campania de reduceri de anul trecut, campania de Black Friday 2018 este de două ori mai mare.Cele mai mari reduceri din an vor viza aproape toate categoriile de produse. Astfel, clienții evoMAG vor putea cumpăra telefoane mobile și accesorii la prețuri reduse la jumătate, televizoare 4K la prețuri începând de la 799 de lei, laptopuri de gaming cu reducere de până la 1.200 de lei, electrocasnicemaiieftine cu până la 50%. Tot la reducerevor fi șiechipamente multimedia, monitoare, imprimante, componente PC, produse de îngrijire personală, din categoria sport & fitness etc.evoMAG va desfășuraediția din acest an a Black Friday în intervalul 1 – 18 noiembrie, pe parcursul a trei runde de reduceri.În fiecare nouă rundă de Black Friday vor fi incluse şi produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri în rundele anterioare. 

La Altex “produsele substanțial reduse au fost atent selectate pentru a răspunde așteptărilor variate ale clienților, dar și pentru a le oferi accesul la tehnologii de ultimă oră. Reducerile sunt valabile pe toată perioada campaniei (1 noiembrie – 5 decembrie), tocmai pentru a oferi tuturor clienților șansa să aleagă și să beneficieze de produsele și reducerile care li se potrivesc. Acest eveniment este despre clienți, pentru clienți” a declarat Raul Filip, Director Achiziții Altex Romania.

Carreofur organizează Black Friday în perioada 1 noiembrie – 2 decembrie la produse elecronice, electrocasnice, de casă și gradină. 

eMAG, cel mai mare magazin online din țara noastră, va organiza Black Friday în data de 16 noiembrie.