A fost introdusă o nou stație pe ruta Gara de Nord – Aeroport. Unde vor opri trenurile

Vineri, CFR Călători a anunțat că a fost introdusă o nouă stație pe ruta Gara de NordAeroport. Așadar, trenurile care vor circula pe această rută între orele 06:00 – 23:00 vor opri și la Parc Mogoșoaia. Opririle vor intra în vigoare începând de pe 15 iulie.

„Pentru a răspunde nevoilor de trafic pe ruta București Nord – Mogoșoaia – Aeroport Henri Coandă și pentru a oferi totodată accesibilitate la transportul pe calea ferată unei categorii cât mai largi de călători, începând din data de 15 iulie 2021, toate trenurile CFR Călători care circulă în intervalul orar 06:00-23:00 spre/ dinspre Aeroportul Henri Coandă vor avea oprire și în punctul de oprire Parc Mogoșoaia”, a transmis vineri compania.

Un bilet București Nord – Parc Mogoșoaia costă 4 lei

CFR Călători spune că utilizarea trenului reprezintă o alternativă verde de transport.

„Călătoria cu trenul în zona metropolitană a Capitalei spre/dinspre Parc Mogoșoaia reprezintă o alternativă verde de transport mai accesibilă din punct de vedere al costurilor și mai rapidă pentru pasageri, fie în scopuri de business sau navetă, fie recreaționale”, susțin reprezentanții CFR Călători.

Amintim că prețul pentru un bilet pe ruta București Nord – Parc Mogoșoaia este de 4 lei, călătoria durând aproape 11 minute.

Sursa foto: INQUAM Photos, Mircea Manole