După o scurtă ședere în New York, prințul Harry și Meghan Markle s-au întors în California. Cu un avion privat. Un mijloc de transport extrem de poluant pe care Ducii de Sussex nu s-au ferit să-l folosească, deși se dau apărători ai planetei și luptători împotriva încălzirii globale.

Prințul Harry și soția Meghan Markle au fost ironizați de Kyle Sandilands după turneul regal din New York, în care au folosit un avion privat, scrie Yahoolifestyle.

Presa a sugerat că ducele și ducesa de Sussex au călătorit de la Los Angeles la New York cu un avion privat, începând turul cu o vizită la One World Trade Center. De asemenea, cuplul Harry- Meghan a vizitat o școală unde Meghan a citit din cartea sa pentru copii ”The Bench” și a urcat pe scenă în cadrul unui eveniment Global Citizen Live din Central Park.

„Zburăm într-un avion privat spre New York pentru a salva planeta și toată lumea”, a spus, ironic DJ-ul, atacând cuplul regal pentru modul de transport ales, „cu gaz”.

”Priviți-mă în rochia mea Dolce & Gabbana de 30.000 $! Dar voi, oamenilor, salvați planeta! Acum, ne întoarcem în avionul nostru privat și zburăm înapoi la Los Angeles”, a continuat de Kyle Sandilands.

„Noi nu trebuie să mergem nicăieri în vacanțe și să folosim doar pahare de hârtie. Dar ei zboară în avioane private” a conchis Sandilands, nu înainte de o înjurătură.

Comentariile DJ-ului vin la doar patru luni după ce Harry a spus că schimbările climatice sunt una dintre „cele mai presante probleme cu care ne confruntăm”. Declaratia sa a fost considerată drept o ipocrizie, mai ales după ce, chiar luna trecută, s-a aflat că prințul Harry a zburat la un meci de polo cu un avion privat. „Acest lucru pare a fi dovada unei mari ipocrizii, având în vedere toate discuțiile sale despre schimbările climatice”, a declarat Tom Quin pentru The Sun.

„Un ipocrit total”

„Ieri prințul Harry a luat un avion privat pentru a asista la un meci de polo, după ce ne-a ținut discursuri despre modul în care schimbările climatice sunt una dintre„ problemele cele mai presante ”ale lumii”, a scris un internaut pe Twitter. „Un ipocrit total.

Elita eco este le spune oamenilor de rând să-și cunoască locul”, a scris un altul.