Jurnalistul Radu Moraru a lansat acuzații incendiare pe pagina sa de Facebook, arătând că există o dovadă a legăturii dintre Gheorghe Dincă și Ministerul de Interne.

„PRIMA DOVADA CA DINCA ERA CONECTAT LA BUCURESTI, DIRECT PRIN MINISTERUL DE INTERNE !

Filmul vazut de toti Romanii

Pe 27 Iulie, Dinca este retinut pentru 24 de ore, sub acuzatia trafic de minori si viol ! Dinca a contestat imediat aceasta acuzatie !

Pe 28 Iulie, Dinca primeste o vizita misterioasa, un inalt ofiter de la Bucuresti. Are o discutie de o ora, fara sa fie asistat de catre avocat, ceea ce este ilegal ! Imediat, Dinca recunoaste doua crime, Luiza si Alexandra!

Cine este misteriosul ofiter trimis de la Bucuresti de urgenta ? Ce au vorbit cei doi, timp de o ora, fara sa fie auziti de nimeni ? Ce l-a determinat pe Dinca sa recunoasca doua crime desi el contesta violul ?

Ofiterul misterios Daniel Barbu, Sef de Birou Grupari Infractionale Violente, Politia Capitalei !!!

Intrebari simple, la mintea cocosului :

De ce a trimis Politia Capitalei un ditamai seful pe “grupari infractionale violente”, pentru un Individ arestat pentru viol si trafic de minori ?!

Politia Capitalei trimite sefii mari la toate violurile din Tara ?!

Sa fii stiut Politia Capitalei ca Dinca nu este doar un violator ci face parte din “grupari infractionale violente” ? Altfel, e ca si cum trimiti un chirurg pe creier sa opereze o cezariana !

L-a anchetat DIICOT pe ofiterul Daniel Barbu, sa afle ce au discutat, ilegal, fara prezenta unui avocat ?

Citeva intrebari mai complicate :

Este adevarat ca ofiterul Daniel Barbu este conectat la Serviciul Secret al Ministerului de Interne ?

Este adevarat ca Dinca este colaborator vechi al acestui Serviciu Secret ?

CONCLUZIE : Ori Ministerul de Interne, prin DGIPI, serviciul secret al sau, stia din ce “grupare infractionala violenta” face parte Dinca (deci ii stie pe toti complicii !) si tace, lasind Romanii cu ochii in soare…

Ori…

Ofiterul Daniel Barbu s-a intilnit sa ii dea instructiuni si ordine precise, cu niste promisiuni evident, subalternului sau Dinca ! In ambele situatii, Ministerul de Interne este primul mare Complice al lui Dinca ! Si primul Banuit ca a tinut Organele la poarta cit timp a fost nevoie ca trupul Alexandrei sa dispara !”, a comentat pe Faceboook, jurnalistul Radu Moraru.