Mulțumim partenerilor care ne-au susținut în organizarea Galei Capital 25: Carrefour, Automobile Bavaria, Banca Transilvania, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Alro, Elmas, Crystal Dental Clinic, Hotel Privo, Dedeman, Dan steel, Avis, Credit info, Alexandrion Grup România, Schlumberger, H 2 ON, Le Chateau; Vestimentația oferită de magazin Pret a Porter.

Urmăriți integral Gala Capital 25

 

Prezent la Gala Capital cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la lansare, Ion Ţiriac şi-a ridicat premiul cel mare şi a vorbit despre investiţiile sale majore în sport.

 

 

Ion Ţiriac la Gala Capital: “Eu nu am făcut nimic altceva decât să muncesc. Mi-am neglijat viaţa personală”

 

Guvernatorul Băncii Naţionale a României a fost premiat în cadrul Galei Capital datorită rolului major pe care l-a avut în păstrarea echilibrului şi stabilităţii sectorului financiar bancar. Mugur Isărescu nu a putut fi prezent, însă a trimis o scrisoare prin intermediul lui consilierului său, Adrian Vasilescu.

Mugur Isărescu, mesaj la Gala Capital: „Vă adresez felicitări pentru tot ce aţi înfăptuit în aceşti 25 de ani!”

 

 

Florin Talpeş, cel care a pus bazele Bitdefender, lider mondial pe piaţa soluţiilor de securitate, a fost premiat în cadrul Galei Capital 25 de ani pentru viziune și pentru impunerea unui brand românesc pe plan mondial.

Florin Talpeș la Gala Capital 25 ani: „Când am lansat Bidefender, lucram în aceeaşi clădire cu Capital”

 

 

Dan Pascariu a primit un premiu special pentru contribuția majoră în formarea sistemului bancar românesc.

Dan Pascariu la Gala Capital: Acum 25 de ani, băncile erau vedete în sens pozitiv pentru că erau vectori de dezvoltare ai economiei

Cu o cariera de 45 de ani in domeniul bancar, Radu Ghețea a reușit să facă din CEC o bancă comercială cu un variat portofoliu de produse și clienți. Capital i-a acordat un premiu pentru contribuția semnificativă la transformarea CEC într-o bancă modernă.

 

Radu Ghețea la Gala Capital 25: „Devenind bancă comercială, CEC a ajuns la o cotă de piață de 7% – 8%”

 

Prezent la Gala Capital 25, antreprenorul Horațiu Țepeș, dețintătorul firmei Bilka, a primit premiul pentru cea mai rapidă dezvoltare a unei companii din domeniul producției.

 

Horațiu Țepeș la Gala Capital 25: „Sperăm într-un mediu economic mai bun pe viitor”

Gruia Stoica a primit, în cadrul galei Capital, premiu pentru ocuparea poziției de lider național și pentru expasiune în regiune. Omul de afaceri a reușit sa aducă Grup Feroviar Român pe primul loc în transportul de marfă și să transforme holdingul Grampet într-un jucător regional de amploare.

Gruia Stoica la Gala Capital 25 ani: „Am reușit să legăm Marea Nordului de Marea Neagră, pe calea ferată”

 

 

Antreprenorul Radu Timiş a fost premiat în cadrul Galei Capital 25 de ani pentru cea mai sănătoasă creştere a businessului pe care l-a creat alături de soţia sa Cristina.

 

Cristina Timiş la Gala Capital: Să fii antreprenor în România este egal cu a fi extraterestru

Fondatorii FAN Courier au primit premiul pentru drumul fără opriri pe care l-au parcurs în businessul de curierat

Gala Capital, premiu SPECIAL: Felix Pătrășcanu și Frații Mihai, FAN Courier

 

Antreprenorul Cristian Erbaşu, preşedintele Federaţiei Patronatelor Societăţilor din Construcţii, a fost premiat în cadrul Galei Capital 25 de ani pentru buna reprezentare a constructorilor români.

Cristian Erbaşu la Gala Capital: „Mulţi constructori au devenit capitalişti extrem de controversaţi”

 

Valentin Negoiţă, primul redactor-şef al revistei Capital, a fost premiat în cadrul Galei Capital pentru formarea echipei şi lansarea celui mai bun săptămânal economic din România.

 

Valentin Negoiţă, primul redactor-şef Capital: Continuaţi ceea ce noi am început în urmă cu 25 de ani

 

La Gala Capital, Anca Vlad a primit premiul pentru cea mai puternică femeie din antreprenoriatul românesc, compania ei fiind pe locul întâi în retailul faramaceutic.

Anca Vlad nu a fost prezentă la decernarea premiilor Capital, însă Alina Marinescu, director general Catena a transmis câteva gânduri:

„Este o onoare să ne aflăm aici în numele doamnei preşedinte, Anca Vlad. Vă mulţumim pentru acest premiu, suntem mândri că suntem învingători, vă dorim din suflet să aveţi doar realizări în anul ce urmează”.  

 

Rezultatele obţinute în acest an de către Simona Halep au făcut-o să obţină locul întâi în topul femeilor de succes din România, stabilit de Revista Capital. Premiul cel mare nu a putut fi ridicat personal de Simona Halep, dar aceasta şi-a transmis gândurile printr-un mesaj video.

“Mulţumesc Revistei Capital pentru acest premiu şi pentru recunoaşterea activităţii mele. După cum ştiţi, numărul 1 vine cu multă satisfacţie dar şi cu multe responsabilităţi, acesta fiind şi motivul pentru care nu pot să fiu împreună cu dumneavoastră în această seară. La mulţi ani, Capital! ”

Cătălina Negură a ridicat premiul Simonei Halep