Portofoliul de produse “Best Networking”  include echipamente pentru care există o garanție totală a interoperabilității dintre acestea. Companiile au la dispoziție o gamă de  soluții de încredere, gamă care oferă beneficii importante pentru afaceri, precum:  actualizări de firmware gratuite,  suport local fără costuri și cinci ani garanție.
Programul “Best Networking” a fost inițial creat pentru întreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri), gama de soluții incluzând produse din categoriile: echipamente firewall, switch-uri, dispozitive wireless și echipamente xDSL. Folosind gama de produse ZyXEL,  companiile pot crea rapid rețele sigure și de încredere pentru 10 până la 100 de utilizatori. Aceste rețele pot fi ulterior extinse cu ușurință și adaptate noilor nevoi de afaceri.
“Principalul obiectiv al programului <<Best Networking>> este de a ajuta clienții și parteneri noștri în selecția de produse pentru nevoile afacerilor lor. Pentru clienții care participă în acest program, ZyXEL oferă o serie de beneficii, precum: suportul local gratuit, cinci ani garanție și  suport în programul Next Business Day. Suplimentar, clienții au garanția interoperabilității echipamentelor oferite de un singur furnizor și facilități de management unificat,” a declarat Martin Bratičák, ZyXEL Indirect Sales Manager.
ZyXEL Communications a fost fondată în 1989 şi a devenit lider în industria de soluţii complete de acces broadband pentru furnizorii de servicii internet, dar şi pentru diverse medii de afaceri și utilizatori finali. Astăzi, ZyXEL este una dintre puținele companii din lume capabilă să ofere soluții complete de reţea pentru operatorii de telecomunicații, companii mijlocii, dar şi pentru consumatorii individuali, într-o gamă largă de scenarii de implementare.